момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.550
Citam, zastrasujuce. E da, i cisticna fibroza je zajebana, a zvuci mi nekako tako izlecivo.arnold kjarijeva malformacija
tri tipa, ne zna se šta je užasnije
ne daj svemiru ikom, horor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam, zastrasujuce. E da, i cisticna fibroza je zajebana, a zvuci mi nekako tako izlecivo.arnold kjarijeva malformacija
tri tipa, ne zna se šta je užasnije
ne daj svemiru ikom, horor
Nije horor zaprave, nego je meni horor aka glavna junakinja advokatica ima odlican zivot i u nekom trenutku joj se zalupa srce iz cista mira. Ode na pregled i ustanove joj kardiomiopatiju ili tako nesto.Nisam, ni volim horore
AMLS je neizlečiva , za ostale nisam čula. Cistična je zajebana ali sad se radi skrining beba i može da se ranije krene sa lekovima.Citam, zastrasujuce. E da, i cisticna fibroza je zajebana, a zvuci mi nekako tako izlecivo.
Zašto ti to gledaš ? Ne treba tebe to da zanima. To mene treba da zanimaJel ste gledali dokumentarac sa onom malom Kler koja je imala cisticnu?
Pa to mi logike nema. Ili je Lajamska ili otkud znam neka imunološka reakcija pa poblenavio imuni sistemNedavno citao, tipa ugrizao krpelj ter je razvio tesku alergiju na crveno meso i sve produkte od i s tim. Cak ako je spravljeno zajedno na recimo grilu, moze izazvati teske alergije. Komadic govedine, primerice, ga moze ubiti.
Vrlo ogavna bestija.
HobiZašto ti to gledaš ? Ne treba tebe to da zanima. To mene treba da zanima
Alpha-gal allergy.Pa to mi logike nema. Ili je Lajamska ili otkud znam neka imunološka reakcija pa poblenavio imuni sistem
Sasvim je nebitan mehanizam suštinski je isti. Radi se o trigeru - ujedu krpelja to što mi je čudno
Ne znam.jel pačetina crveno meso
Ovo izgleda kao kakav saundtrek, ne krecu se sinkronizirano.koje ludilo... pre par dana otkrijem ovaj instrument, mislim, prvi put čujem za njega
zove se teremin... nastao 1920 godine... svira se bez fizičkog kontakta
i vozi neviđeno sa saradnjom bubnjeva
nijejel pačetina crveno meso
jean michael jarrekoje ludilo... pre par dana otkrijem ovaj instrument, mislim, prvi put čujem za njega
zove se teremin... nastao 1920 godine... svira se bez fizičkog kontakta
i vozi neviđeno sa saradnjom bubnjeva
dombro. ja negde čuo da jekste
jesam li te štogođ pitoRade je
Jel se mi znamo ?jesam li te štogođ pito
Moze svakako da se zakomplicira.Sasvim je nebitan mehanizam suštinski je isti. Radi se o trigeru - ujedu krpelja to što mi je čudno