pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.948
jao nisam još pročito ne znam ni de jeali Sontag je najzesca esejistkinja ikad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao nisam još pročito ne znam ni de jeali Sontag je najzesca esejistkinja ikad
vrh, gori si od ligamijentajao nisam još pročito ne znam ni de je
Ne bi valjda to čitao ? Znaš kako danas loše pišu stručne knjige? Što više informacija se nabaca , koleginice i ja se hvatamo za glave . Nije ono daš info , ključno pa razradiš, ovo je potpuna katastrofa. Čitam i kad pročitam ja ne shvatam ništa.vazi, daj i ti neku enciklopediju sa bolestima kolona
mislis uopsti ga onako eruditivno a nista ne kazeNe bi valjda to čitao ? Znaš kako danas loše pišu stručne knjige? Što više informacija se nabaca , koleginice i ja se hvatamo za glave . Nije ono daš info , ključno pa razradiš, ovo je potpuna katastrofa. Čitam i kad pročitam ja ne shvatam ništa.
nema veze, uzmi ovu sto sam linkovao, mnogo je boljaneko mi ukro sontagovljevu ne vidim je ovde de je bila
Bukmarkuj. Imaš ovde oznaku. Ali da ne davim, verovatno i znaš.Neka neko zapamti.
Rasčlani do najsitnijih crevaca vrti se oko njih I suštinu tražiš ko iglu u plastu sena. Neverovatno.mislis uopsti ga onako eruditivno a nista ne kaze
e zipa ovovazi, daj i ti neku enciklopediju sa bolestima kolona
Stavila sam tag na kafani. To sam se setila. Hvala.Bukmarkuj. Imaš ovde oznaku. Ali da ne davim, verovatno i znaš.
Hahahahahahahse zipa ovo
uđem ja u njižaru i tražim knjigu metabolizam creva
ova počne mi pokazuje neke medicinse knjižurdače
reko ej ne to, tražim roman
ova se odrala po kompu po guglu... nema kaže
ma reko breeeeeee
uzmem telefon zovem osopu koja mi je rekla za taj naslov
u stvari knjiga se zove metafizika cevi jebenti
Nisam, ni volim hororejel ste gledali Beaches film? E to je za me 'oror
Pa da. Možeš to da brišeš, uređuješ, vidiš kad hoćeš. Ali ne moraš.@Red ti si mislila da dodam u omiljene poruke,? Ja to imam kliknuto za neke ali ja to nisam htela to je slučajno.
Ja stvarno slabo poznajem te opcije. Ništa živo takorećiPa da. Možeš to da brišeš, uređuješ, vidiš kad hoćeš. Ali ne moraš.

arnold kjarijeva malformacijaznate sta mi je neko vreme bila zanimacija, da citam o retkim bolestima, tipa Farov sindrom, Rejev sindrom, amitroficna progresivna skleroza etc
NisiPa kažite da nisam. Nisi.![]()
Ja sam najgori moderator u povijesti Hrstarice