pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pobio pola rodbine i koze.

Realno, bolje on da je ukrade nego neko drugi.
Pa ovakvog ga ni J.K.Rouling ne bi napravila
oto im kuću ejPa ovakvog ga ni J.K.Rouling ne bi napravila
a ne pisete kad ovi odsecaju glaveoto im kuću ej
kad iebeš divljake šta bi drugo očekivo? zveri imaš i kod jednih i kod drugih a raja najebavaa ne pisete kad ovi odsecaju glave
znam, ali morate da skinete Hamas s vlasti i sve ce bit okkad iebeš divljake šta bi drugo očekivo? zveri imaš i kod jednih i kod drugih a raja najebava
Hej to bih čitala rado.
e pobraću ti uši kadtad : Dznam, ali morate da skinete Hamas s vlasti i sve ce bit ok
Opasan Moma ..o pa ti kao precednik av, iste fore imaš
lisac jedanOpasan Moma ..
Doista ili ponovo ironiziras?Hej to bih čitala rado.
Ma stvarno , mene zanima umetnost . Hej pa nisam ja ironična na takav načinDoista ili ponovo ironiziras?

Ovo je istina.Kada sam pucala iz vazdušne bila sam precizna.
sto bi rekla Bebi Dol "ja samo ovde postojim i samo sam hriscanka (jevrejka)"Momo u ime demilitarizacije ove kafane skidaj tu zastavu da ti je ja ne skidam...znaš ?
znam se sprdas sa kljigama, ako nije u pitanju endokrinologijaMa stvarno , mene zanima umetnost . Hej pa nisam ja ironična na takav način![]()
Sad razumem što si pomislio. Ne, ne , ovo bih baš rado pročitala stvarno.znam se sprdas sa kljigama, ako nije u pitanju endokrinologija
Zapamti koja je. Kad te pitam da mi kažeš , sad ne smem da čitam.ali Sontag je najzesca esejistkinja ikad
vazi, daj i ti neku enciklopediju sa bolestima kolonaZapamti koja je. Kad te pitam da mi kažeš , sad ne smem da čitam.