Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da. Ne znam suštinski da li je bilo dobro ,mnogi će reći da nije , ali praktično ljudima generalno jeste. Šta je sa ovim našim narodom više ja ne znam da li ćemo doživeti nekada nekakav rasplet na dobro.
Jugobumeri su posebna vrsta ljudi, bili su dosta izlozeni propagandi i to ih je dosta definisalo. Pre svega, treba uzeti u obzir da su nostalgicni za mladosti, pa im se sve cinilo boljim.

I kad sloze tako neki hvalospev o toj Jugoslaviji, cesto lupaju neke nebuloze (3 najjaca vojska u Evropi, svemirski program, ovo ono).

Brojke su neumoljive, a one kazu da je ta SFRJ po svim ekonomskim parametrima bila negde kao sad Srbija, na zacelju Evrope sa svega nekoliko gorih iza sebe.

Meni se cini da je to bilo vise-manje isto.

Jugobumeri su posebna vrsta ljudi, bili su dosta izlozeni propagandi i to ih je dosta definisalo. Pre svega, treba uzeti u obzir da su nostalgicni za mladosti, pa im se sve cinilo boljim.

I kad sloze tako neki hvalospev o toj Jugoslaviji, cesto lupaju neke nebuloze (3 najjaca vojska u Evropi, svemirski program, ovo ono).

Brojke su neumoljive, a one kazu da je ta SFRJ po svim ekonomskim parametrima bila negde kao sad Srbija, na zacelju Evrope sa svega nekoliko gorih iza sebe.

Meni se cini da je to bilo vise-manje isto.
Sad ću da proverim.

Ali suštinski sasvim je i nebitno u kakvoj državi živiš samo da je koliko toliko normalno a klima nam je super.
Pa, jeste. I prilicno je bezbedna, male su sanse da ce te neko napasti na ulici. Zapaliti auto. Kada odes na neko javno mesto, ne pomislis da ce se nekom Allahovom ratniku prijebati hurije u dzennetu, pa resi da se samouvazdusi.

Pa, jeste. I prilicno je bezbedna, male su sanse da ce te neko napasti na ulici. Zapaliti auto. Ne pomislis da ce se nekom Allahovom ratniku prijebati hurije u dzennetu, pa resi da se samouvazdusi.
Pa da. Ono kad sam operisala naočare po Parizu ( :lol: ) priznajem da nas Alžirci nisu baš blagonaklono gledali. Jedan je čak izleteo ispred mene i mahao rukama i vikao, premrla sam u sekundi.Ozbiljno.Razočarala sam se poprilično.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back