pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.974
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zanima me zezo sam seJesam, evo stizem kuci
Pa da al racunaj da je danasTema otvorena 2010.
Počinje klip, i meni u glavi da se našalim kako će prije Cigan naći karatufne nego bilo koje pašče ili krme.
U Kraljevu vec vozaca pitas ima li kakav wc pored magistralećuti, ti ne znaš koliko ja jedem u busu, bukvalno počinjem dok još nismo stigli do trstenika
Ne zanima te bokica sa sisama?!ne zanima me zezo sam se
pa blago njoj nije gradska sisa u prirodi može da opstanePočinje klip, i meni u glavi da se našalim kako će prije Cigan naći karatufne nego bilo koje pašče ili krme.
Ide dalje snimak, gospoja se slaže.
da al afterNe zanima te bokica sa sisama?!
pitam ga jel ima nešto za jeloU Kraljevu vec vozaca pitas ima li kakav wc pored magistrale
ma da si ti namaPolako drugari, da bih bila bokica prvo moram da porastem pola metra a onda i ma nije bitno
37,5/75Zaboravih da i ona čita.
Nema toga alou37,5/75
Pa reko si na polaNema toga alou
Pa ne u decimale brat, šta ti jePa reko si na pola
Znaci nekad smo precizni nekad nismo precizni, u zavisnosti od toga kako tebi odgovara aPa ne u decimale brat, šta ti je
Ne znam zasto ali meni je najsmesnije "ne može svako da priljušti"Počinje klip, i meni u glavi da se našalim kako će prije Cigan naći karatufne nego bilo koje pašče ili krme.
Ide dalje snimak, gospoja se slaže.
Kolega?Znaci nekad smo precizni nekad nismo precizni, u zavisnosti od toga kako tebi odgovara a
E pa necemo tako kolega
E pa ako ne prepoznajes referencu onda nemam komentar!Kolega?
Mrtva si za mene.
Ne mogu bre ja sam ti na nekom challengumonti aj dođi pa da jedemo ceo dan kao kobci
i meniNe znam zasto ali meni je najsmesnije "ne može svako da priljušti"
))))))