- Poruka
- 50.344
Ko Djankarlo iz Vr. Banjebiću galeb pur ekselens
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko Djankarlo iz Vr. Banjebiću galeb pur ekselens
al pojedem ti ja dvaDobro, ne pojedes mojih pet
Jugoplastikapelivanke
![]()
U ovim papucama kad operes noge pa krenes a nisi ih prethodno obrisao, sansa da slomis vrat je 90%pelivanke
![]()
onda nećemo njemu te za banjuU ovim papucama kad operes noge pa krenes a nisi ih prethodno obrisao, sansa da slomis vrat je 90%

Gde si ga mislila, u vrnjacku ili ribarsku?onda nećemo njemu te za banju![]()
mislim ribarsku, pa da dolazim u posete, imaju lep spaGde si ga mislila, u vrnjacku ili ribarsku?
Potaž od karfiola je jednako primamljiv ko ovo moje.NIJE.veseo kolorit karfiola??
Moi te potraži.ma zezam se, ja ga zapravo volim, ali ne volim te umuljane čorbe zvane potaži
Znam i evo preispitujem sve svoje zivotne odluke tri puta nedeljno od pocetka martavau kako te ne mrzi, jel znaš da tamo moraju da se dižu tegovi i da se vežba?
Secas se kad smo bili ISPRSKANI onomad, i to not in a good wayjednom su od mene pobegli kolko sam jeo
tj dvaput
nesećam potsetimeSecas se kad smo bili ISPRSKANI onomad, i to not in a good way
Moi te potraži.
Poyy

Pa neko nas je okupao kiselom vodom u restoranu al sad kad vracam film nisam sigurna da to nisam bila janesećam potsetime
ja pošla na more busom pretprošlo letoPa neko nas je okupao kiselom vodom u restoranu al sad kad vracam film nisam sigurna da to nisam bila ja
Izgleda da si popila i pojela to sto si ponela jos dok nije autobus ni krenuoja pošla na more busom pretprošlo leto
vrućina u busu, još nismo krenuli, pa ni klima
otvaram ja kiselu iiii napravim pičvajz- poleti mlaz u pravcu nekoliko saputnika, ispolivam ljude, prepadnem se da će me ubiti
kad povikaše: daaajjj joooššš!!!!
ćuti, ti ne znaš koliko ja jedem u busu, bukvalno počinjem dok još nismo stigli do trstenikaIzgleda da si popila i pojela to sto si ponela jos dok nije autobus ni krenuo
Ti si gora od Momcila, elektro ing, buduceg penzosa
Jesam, evo stizem kucinsećamse
jer si bila u džim