- Poruka
- 352.601
A kad smo 1948-e rekli Staljinu-NE?
Ono sa Bugarima jesi ali ovo nisi...a ni Dedu ne pominješ
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad smo 1948-e rekli Staljinu-NE?
Kada se samo setim tih dana, samo što nismo spavali na ljisu..
Zasto mi brisete poruku kad su obojica javno potvrdili izneseno?Kada se samo setim tih dana, samo što nismo spavali na ljisu..
Zato što je post prijavljen i nije u redu da onako komentarišeš druge korisnikeZasto mi brisete poruku kad su obojica javno potvrdili izneseno?
Pre par meseci sam se mimoišao s njim kolima u Novom Sadu. Tad je znači bio tu, a gde je sad ne znam.Nema nešto TrustNoone, dal je i dalje u Russia, ne znam...?
Onda ću otvoriti temu a ti mi budi podrškaAko ti nešto znači, ja ti verujem
Da, dragost toplaKako ono bi: dragost slatka, nesto tako.
+1Ne sviđa mi se pervol, pun je hemije, ume da iritira kožu. Isto kao i presvučeni forumaši. Ništa lično, zaista, samo moja paranoja ne voli kad priča sa nekim, a ne zna ko je. Svako dobro.
Hu iz d fakin bajker?gde je bajker(:
Čekao sam da i poslednji Staljinista ode sa ovog sveta
Ono sa Bugarima jesi ali ovo nisi...a ni Dedu ne pominješ
Ako otvorim Sebastiana6, ima da leti perjeooo da to su bili dani... tko se ne bi sjećao tvojega djeda a ova današnja verzija S5 mnogo baguje samo da znaš
Oduvek sam tvrdio, a i sad: ti si Nina najveće bogatstvo za ovaj forum. I to potvrđujem iznova već 15 godina.Kada se samo setim tih dana, samo što nismo spavali na ljisu..
Mico, retro je sve više u fazonu.Generalno su forumi bili bolji, dinamicniji, zanimljiviji.... pre desetak godina.
Sad je forum onako baš retro fazon...
Da Dzordzi, to stvarno mislim
Pretpostavljam da nema vremena, ranije je visio non-stop, otvarao teme, učestvovao... Tačno nedostaje.Pre par meseci sam se mimoišao s njim kolima u Novom Sadu. Tad je znači bio tu, a gde je sad ne znam.
Buđala uvek misli da sve zna, da nema ni od koga nešto novo da nauči što bi toga načinilo legendom za njega ili da se barem zamisli nad svojim stavovima.Nema, niti je ikad bilo ovde ni jedne legende.
Patetike nikad dosta.Buđala uvek misli da sve zna, da nema ni od koga nešto novo da nauči što bi toga načinilo legendom za njega ili da se barem zamisli nad svojim stavovima.
Bazdeći nihilizam... Pa eto, i po svom primeru uspeo si mnoge da naučiš kako ne treba egzistirati, što te automatski čini legendom.
Da sam doktor ja bih ovakve teme preporučivao ljudima koji imaju problem sa zatvorom stolice...
nesto ko ti kad spominjes sta sam ovde pisao 2006.Deo zaista jeste, lepo ih je čitati
Često ti sebe opišeš da ti neprijatelj ne treba, lično nemam negativna iskustva Ali aktiviraj se malo na času
nesto ko ti kad spominjes sta sam ovde pisao 2006.