Forumske legende

A vidi, ja sam se zaista trudila, do poslednjeg dana, a pogotovo na početku. I uvek sam bila dosledna sebi. Od mene dosta.

Zezam se malo, jesi se trudila, čak i danas si aktivna. :)

Posle vibera i whats-upa ništa novo se ne pojavljuje. Instagram je nešto sasvim drugo, tik tok budalaština, fb prevaziđen..
Forumi su budućnost

Ništa što si nabrojao nije ni približna forma foruma.

A kako mlađe generacije imaju pažnju u trajanju od 15 sekundi koliko traje stori, teško da će nagrnuti na pisanje ovog tipa. Pogledaj strukturu foruma i biće ti jasno.

Većina koja se javlja ovde ima 15 godina iskustva.

Zezam se malo, jesi se trudila, čak i danas si aktivna. :)

Ništa što si nabrojao nije ni približna forma foruma.

A kako mlađe generacije imaju pažnju u trajanju od 15 sekundi koliko traje stori, teško da će nagrnuti na pisanje ovog tipa. Pogledaj strukturu foruma i biće ti jasno.

Većina koja se javlja ovde ima 15 godina iskustva.
Al su mladi duhom :zper:

Po nagovoru druga došao sam ovde 2009-te. On je posle par postova trajno otišao a ja ostao😁
Baš tog dana kad sam se registrovao bila je u jeku najgore moguće pokopavanje/vređanje između Sinketa i Shojo maho forumašice😀
Ljudi, ono nije bilo normalno, trajalo je celi dan i kasno u noć, moderatori nisu odmah brisali a mi ostali smo upucavali komentare podgrevati vatru i crkavali od smeha😀
Onda sam pisao svakodnevno, upoznavao raju a i ona mene, bilo je fantastično. Sećam se da sam u to vreme tvrdio da će krstarica zauvek postojati, jer smo na neki način brinuli da nas ne izbanalizuje FB.
Kako ono bi: dragost slatka, nesto tako.

Ma šalim se, meni su utisci pozitivni, daj tu knjigu :D
E'o! Vrati posle na policu.

Book Love GIF

Pola ljudi za koje misliš da nisu tu su tu, samo pod drugim nikom.

To najbolje provališ kad ti se nakači neko sa 500 postova, a pominje ti nešto od pre 5 godina :D

I još mi je bolja fora to što svi pričaju kako je nekad bilo bolje, a pola tih ljudi još uvek ovde uredno, svi znaju šta je bilo pre 15 godina, ali je nekad bilo bolje :D

Moguće, ali su se okolnosti izmenile.
Kod internet persone je zanimljivo da bez obzira ko je iza brojnih persona, samo jedna od njih ostane upamćena. Persone nadživljavaju svoje kreatore.

Mislim da forum mnogi doživljavaju mnogo ozbiljno i životno bitno, dok je, sa druge strane, potpuno nebitna stvar.

Jedino što je isto ovde kao i u životu je to što se poštovanje ljudima daje samo nakon smrti, tek tad se piše u pozitivnom tonu o njima.

Mislim da forum mnogi doživljavaju mnogo ozbiljno i životno bitno, dok je, sa druge strane, potpuno nebitna stvar.

Jedino što je isto ovde kao i u životu je to što se poštovanje ljudima daje samo nakon smrti, tek tad se piše u pozitivnom tonu o njima.
To je već totalno glupo.

Ja sam ovo dvoje pomenula ne da bih rekla da ih poštujem, već zato što jesu legende, jedno na LjiS, jedno na Politici.

Back