Forumske emocije-fikcija ili stvarnost

Pa jesmo li mi malo glupani kad imamo emocije za nekog kog i ne znamo kako izgleda,kakvu boju glasa ima (možda piskav,možda krešti,a možda operski...),koje je starosne
dobi,da li ima neke mane...

ne, nismo...iza ekrana je ljudsko bice, zbog neceg moze da nam bude privlacan um tog bica, njegov nacin razmisljanja, da ga osecamo bliskim, iako ga ne znamo...
da dodiruje nesto u nama duboko a da ne umemo da objasnimo..reci takvih osoba uvek izazivaju neke .emocije...nekad i jaceg inteziteta nego neko sa kim pricamo u realu,
jednako tako reakcije nam izazivaju i ljudi prema kojima smo ravnodusni, ali dirnu negde u nasu sujetu i izazovu recimo bes i ljutnju..
potpuna ravnodusnost ne verujem da je moguca ni ovde..ako je ima ovde onda je ima i u realu a takve osobe su retke...

Potvrdjujem opservatorovu preciznu definiciju koja se odnosi na sve vrste emocija ....u konkretnom slučaju za koji me pištaš... ne zamišljam ništa jer nisam imalac te ...emocije hahahahah

pa dobro nisi jer guzim njegovog macora.. al' zamisli da guzim tvog? jel bi me tako setno prihvatila sa osmehom dok tvoj machor stenje pod tezinom mojih punih yaya :lol:

nemam mačora....ali ti imaš trouglić ispod posta...:manikir:

mozes za njega da se povuces... a i machor mi je blizu :rotf:

ko po obicaju nis skontala moju dubinu jer sustina nije u guzenju vec je sustina u tome da imas o nekome misljenje dok gledas kako komunicira sa drugima... kad bude komunicirao sa tobom imaces trece sto si pokazala cinom povlacenja trougla ti :lol:

mozes za njega da se povuces... a i machor mi je blizu :rotf:

ko po obicaju nis skontala moju dubinu jer sustina nije u guzenju vec je sustina u tome da imas o nekome misljenje dok gledas kako komunicira sa drugima... kad bude komunicirao sa tobom imaces trece sto si pokazala cinom povlacenja trougla ti :lol:

samo ti nastavi dubinsko ronjenje po sopstvenoj suštini komunikacije. Mišljenje imam....čak i o tebi....:lol:
na trouglić nisam kliknula....samo htedoh da vidim reakciju....kao dopunu mog mišljenja :lol:
I kako ga stekoh (mišljenje) i adekvatnu mu emociju, sad mogu mirno na spavanje.... :zcepanje:

Poslednja izmena:
samo ti nastavi dubinsko ronjenje po sopstvenoj suštini komunikacije. Mišljenje imam....čak i o tebi....:lol:
na trouglić nisam kliknula....samo htedoh da vidim reakciju....kao dopunu mog mišljenja :lol:

a znas kolko me potresa kliktanje :rotf:

znas no se pravis sva vazna... :roll: moje misljenje je ovde liseno egzibicionizma iako ti tako u prvi mah izgleda ... podtekst je da pokazes svoj egzorcizam strasti koji ako posedujes moze da da privid koliko si u sustini slobodna a ne okovana sobom i svojim zivotnim pravilima.

a to bi bio i odgovor onoj zgodnoj dami sa kojom pisem pp na temu slobode :))

Predator sam, a oni nemaju emocije?
Kada u Krstarovu sretnem neku ženu, ona se u moj duh uvlači (možda mi neki neće verovati, ali) sasvim obučena, i u njemu ostaje tako prekrivena i nepristupačna. Prihvatam je kao kulturnu do one tačke do koje mi fizička ljubav deluje kao zastareo i izbledeli način da komuniciram sa njom, kao što je molitva za one koji su izgubili veru, recimo, u boga. Već od prvog trenutka, moja mašta klizi ispod onoga što je ukrašava i skriva. Pohlepno hvatam linije njenih rečenica, njenog lica, kose, haljine i cipela; prividni ukrasi. Hiljade znakova mi skreću pažnju i rasplinjavaju moju osebujnu maštu u svim pravcima; sva ta lepota se odbija o moj duh i odjekuje na razne načine. Suviše sam osetljiv da bih bio senzualan, u tome sam običan amater. Oko pregršt izveštačenosti koje je sačinjavaju, pletem mrežu sintagmi i poređenja sa svim malavelikim vešticama... pardon, sa svim stvarima u koje se zapliće direktno usmerena želja. Suviše brzo sam je izdelio, nije ni bilo vremena da na nju bacim mrežu u kojoj vam se pred noge spušta uglavnom zanosan plen.

Ali, tu je i mnoštvo drugih gibanja koja rade u meni. Moje sentimentalne teorije hoće svoj udeo u tome. Upuštam se u suptilnu i beskonačnu (filozofsku) polemiku o duhovnim vrednostima pridošlice. Tada se sva moja pažnja usmerava na to, i što je temeljnije proučavam, manje je vidim; nema više ni najmanje šanse da čujem užurban krik koji ispuštaju te linije, ti obrisi gladni ruku koje će ih modulirati; krik tih grudi, tog bedra (Fiši, ti čitaj: dupenceta), resice tog uha.
Međutim, moj predatorski pogled ipak uspeva da se zadrži, ali uvek na nekom nedostatku. To je stoga što jedno takvo razmatranje (ko je ikada, kao mali, gledao "Opstanak" - ili što bi preslatke Hrvatice rekle: Survivor - znaće o čemu pričam), koje u svakom trenutku biva sve više lišeno fizičke pristrasnosti, otvara put još samo ironiji koja, onako podmukla, mojim istančanim čulima daje sve moguće izgovore da je oslobode. A kad je već oslobođena, ona teži da poprimi svoj oblik, je l'. Na primer, oblik te i te rečenice, ili nozdrve, je nepopravljiv nesrećan slučaj o koji se spotiče moj zanos. Moja pažnja će pomno raditi na tome da, na osnovu samo jednog detalja, razvije princip negacije na čitavo biće dotične žene.

Efekti surovog zasićenja koje osećam kada je reč o devojkama su takvi, da se vremenom moj moćan duh, tanušan i slab, odvaja od njihovog tela i posmatra svako drugo, (pa čak i njeno) sa nekim, kako bih rekao, nepomičnim užasom (svako telo se u očima plitke i tužne meditacije razlaže pod dejstvom truljenja. Kotrljam gnoj kroz krvavu reku koja opasuje krstarovsku zemlju)! Svaku ženu dodirne neka nova i misteriozna slabost, koja u njen obraz urezuje taj podmukli nabor, zub čini napuknutim, a kosu suvom i bez sjaja. Sa zadovoljstvom njušim tragove (forumske) smrti.
I konačno je prekasno, kontakt je postao nemoguć! Ali još i tada u meni pucketaju varljive iskre. Igram sjajnu komediju pretvaranja. Preostaje mi još samo koketerija, ali i ona se udvostručuje, svaka žena koja mi se približi njen je plen, jednako koliko i ja sam. : lol: Zadovoljavam se njenim kratkotrajnim znacima, kako bih dokazao svoju moć nad tim životom koji nestaje. I dalje se trudim da ispoljim svoju snagu, ali su mi dovoljni i njeni najbleđi tragovi.

Osećam kako me golicaju zapete, oči i te Modi trepavice, i to mi je dovoljno. :heart2: Rezultat toga je novi početak, nagoveštaj zadovoljstva. Opet me ispunjava želja za nežnim milovanjem, dugo mogu da pustim to neslućeno obećanje da me dodiruje. Taj savladani osmeh, neki provokativniji pokret bi mi mogao pokazati to telo. Radi se samo o osećaju laganog pomeranja bića u moju korist. Fiktivan Asketa Kojatkin vežba svoju stvarnu izdržljivost na šaci pirinča. :cool:

Poslednja izmena:
e moj kojo... tebe citam ko knjigu i samo mi se ne svidja jedna stvar iako ti skidam kapu na mnogim... suvise si pedantan hbg.... profesionalizam ti ugusi sirinu i duhovnu slobodu koju potenciras uvek na najtananiji nacin i koju mnoge zene osecaju. a sto je najgore voleo bih da mogu da budem pedantan makar na forumu ko ti ali mi se neda jer sve sto je u sferi apstraktnog radim namerno da bude drljavo pa ko me skonta skonta :lol:

Back