- Poruka
- 13.583
Često,ovde na forumu se susrećemo s doživljajem emocija i lepih i ružnih i naših i drugih učesnika...
Da li su virtuelne i te emocije ili su stvarne?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Lakonije?Stvarne.
stvarne su, to sto nekog ne vidimo, ne poznajemo ne znaci da ne moze da nam izazove emocionalnu reakciju, svejedno kakvu.
C! ...fišere..jel ti to zaiebavaš
Pa jesmo li mi malo glupani kad imamo emocije za nekog kog i ne znamo kako izgleda,kakvu boju glasa ima (možda piskav,možda krešti,a možda operski...),koje je starosne
dobi,da li ima neke mane...
Često,ovde na forumu se susrećemo s doživljajem emocija i lepih i ružnih i naših i drugih učesnika...
Ne postoji forumska emocija. Ali emocija o forumu i prema nekome ko postuje na forumu da.
kad god ti vidim avatar hebo bi ti machora...znachi li to da sam emotivan?
Potvrdjujem opservatorovu preciznu definiciju koja se odnosi na sve vrste emocija ....u konkretnom slučaju za koji me pištaš... ne zamišljam ništa jer nisam imalac te ...emocije hahahahah
pa dobro nisi jer guzim njegovog macora.. al' zamisli da guzim tvog? jel bi me tako setno prihvatila sa osmehom dok tvoj machor stenje pod tezinom mojih punih yaya![]()
nemam mačora....ali ti imaš trouglić ispod posta...![]()
mozes za njega da se povuces... a i machor mi je blizu
ko po obicaju nis skontala moju dubinu jer sustina nije u guzenju vec je sustina u tome da imas o nekome misljenje dok gledas kako komunicira sa drugima... kad bude komunicirao sa tobom imaces trece sto si pokazala cinom povlacenja trougla ti![]()
samo ti nastavi dubinsko ronjenje po sopstvenoj suštini komunikacije. Mišljenje imam....čak i o tebi....
na trouglić nisam kliknula....samo htedoh da vidim reakciju....kao dopunu mog mišljenja![]()