Forumska senka

Poruka
8.529
Zdravo, primetio sam da ima neko na ovom forumu ko edituje postove fotosopom i privatne poruke, taj neko ima svoje sluge koje izvrsavaju njegove/njene naredbe, i sluge govore kako je tama jaca, i kako senka prodzdire svo svetlo... :dontunderstand:
Ovo je moja licna misterija, i voleo bih da znam o kojoj je senci rec!

Cist primer ti je sal sa 1000000 klonova , spamuje svaku temu , sve zivo vredja , ali kad ti vratis istom merom dobijes kaznene poene i brisu ti se postovi :think:
Bilo mi malo cudno , ali onda sam svatio da je moderator devojka (bitan faktor) kojoj doticni salje svoja "dela" , slatkorecivo joj ulazi u cūlus itd.
Zatim otvori doticni temu koja nema veze sa zivotom (pdf-a) , svi to potvrde , ali moderator je ostavi . Kad se sve vise ljudi pobunilo , kao izbrise temu i otvori ona istu :hahaha: :hahaha::hahaha: I jos promovise doticnog "pisca" . Zatim videla da sam se zamerio salu , pa kopa na temi od 300 strana (politika) samo da nadje negde da me kazni .... i nasla na 70- i nekoj strani . :lol:

To su primeri gluposti koji se srecu na ovom pdf-u , pretpostavljam da ima slicnih na drugim , de sam manje aktivan .

Zdravo, primetio sam da ima neko na ovom forumu ko edituje postove fotosopom i privatne poruke, taj neko ima svoje sluge koje izvrsavaju njegove/njene naredbe, i sluge govore kako je tama jaca, i kako senka prodzdire svo svetlo... :dontunderstand:
Ovo je moja licna misterija, i voleo bih da znam o kojoj je senci rec!

srecice moja i tebe zasvrbi ta pojava:whistling:stash svi ovde leche komplekse i frustracije :mrgreen: to ti je krstarica :manikir: elem primetih da akademike posebno ne vole oni su im posebno natprirodni :think: a vidim da je in imati 33.000 postova:lol:

Uistinu, legenda :) Zahvaljujem na ljubaznosti.

Nego, mene interesuje kako se to fotošopom može editovati post, koji se nalazi duboko u sSQL bazi foruma, a kom pristup imaju samo administratori, i to ne zaduženi za form, nego za sam server gde se baza (kodirana sve u 16) nalazi...

Po toj logici, svako ko ima pristup bazi može, pod okriljem redovnog bekap-a, da je skine i svakom od nas sazna pass... a o enkripciji baze da ne govorim... ququ... :)

Uistinu, legenda :) Zahvaljujem na ljubaznosti.

Nego, mene interesuje kako se to fotošopom može editovati post, koji se nalazi duboko u sSQL bazi foruma, a kom pristup imaju samo administratori, i to ne zaduženi za form, nego za sam server gde se baza (kodirana sve u 16) nalazi...

Po toj logici, svako ko ima pristup bazi može, pod okriljem redovnog bekap-a, da je skine i svakom od nas sazna pass... a o enkripciji baze da ne govorim... ququ... :)
elem za fotoshop edit prvi put chujem >.>

elem admin ti provereno mozhe raditi shta oce od da ti chita privatne pa sve do toga da ti menja postove to ti je tako na svakom forumu ;D
a shto ne bi i josh nekog ovlastio : ))) ko je beshe admin ovog foruma? -.-
p.s.vid ga shto je pametan sad smo i rodjeni : )) imamo i stalkera xoxoxo>.>

Back