- Poruka
- 48.469
korektno je ako je u krugu porodice, a ja smatram da smo ti i ja već neka uža rodbinaNemam, obrisala sam ga a i nije korektno slati tuđe dikpikove![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
korektno je ako je u krugu porodice, a ja smatram da smo ti i ja već neka uža rodbinaNemam, obrisala sam ga a i nije korektno slati tuđe dikpikove![]()
Gde nam je treći član obitelji? @Зоки ajde doprinos temi. Od tebe imam velika očekivanjakorektno je ako je u krugu porodice, a ja smatram da smo ti i ja već neka uža rodbina
Zar to nije sex za vrijeme mjesečniceSkoro sam saznala da plasirati nekome ban znači, prođi sa mnom kroz crvenooo![]()
Ja imam jako loše asocijacije na reč sendvič, garant mi libido pao da mi neko uputi takav predloge imam ja jedno pitanje
šta je lav sendvič?
@Reefer bi možda znao da nam objasni, al ako je njemu neprijatno možemo mi da nagađamo šta je

Nemam pojma sestro slatka, vidiš da natucam ovaj jezikZar to nije sex za vrijeme mjesečnice![]()
Da čistuš sneg sa djacimaDakle, ja bih mogla da uputim nekome sledeći post : kurcijalno me ne zanima šta ti želiš![]()
Pa eto,vrlo nepristrasno,nije slicajno....korektno je ako je u krugu porodice, a ja smatram da smo ti i ja već neka uža rodbina
Ne umem da nadjen adkvaktno objašnjenje najlakse mi je da ti pokazem slikovito i u radnoj akcijiKao relativnu ''mlađu'' forumašicu po stažu često me zbuni konverzacija ''strarijih'' forumaša. Recimo izraz, kurcijalno. Može li mi neko objasniti na koji deo ljubavnog alata se odnosi?![]()

Largeta vidi ovo ?nego, jel znate šta znači boban?
I on je tebi verovatno posla tuđiNemam, obrisala sam ga a i nije korektno slati tuđe dikpikove![]()
pričaj nam malo više o tomeJa imam jako loše asocijacije na reč sendvič, garant mi libido pao da mi neko uputi takav predlog
![]()
odlično tumačenje izraza!Ovakve temilice su od kurcijalnog značaja za forum...![]()
Da se složimo, na gomilu?Ма, није да није
Bzhe sto si nepristojnaOvakve temilice su od kurcijalnog značaja za forum...![]()

Ok, nije spam. Ovo su već forumski izrazi koji imaju po neku mrvicu veze sa temomVolim te, lageta?
Sad može?
Ali pre podne?
Samo si poslušnik sistema koji ne postoji, a u kojem se vodiš sopstvenom voljom?![]()
Napraviću temu, inspirisan vama. Može?Ok, nije spam. Ovo su već forumski izrazi koji imaju po neku mrvicu veze sa temomVolim i ja vas
ne smem više da pišem, zabranio mi "sistem"
![]()