- Poruka
- 37.288
Kao relativnu ''mlađu'' forumašicu po stažu često me zbuni konverzacija ''strarijih'' forumaša. Recimo izraz, kurcijalno. Može li mi neko objasniti na koji deo ljubavnog alata se odnosi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pa ne znam, meni je to spontano izletelo, tek treba da definišemo izrazKao relativnu ''mlađu'' forumašicu po stažu često me zbuni konverzacija ''strarijih'' forumaša. Recimo izraz, kurcijalno. Može li mi neko objasniti na koji deo ljubavnog alata se odnosi?![]()

ApsolutnoDakle, ja bih mogla da uputim nekome sledeći post : kurcijalno me ne zanima šta ti želiš![]()
ne vidim nijedan razlog zašto to ne bi uradilaDakle, ja bih mogla da uputim nekome sledeći post : kurcijalno me ne zanima šta ti želiš![]()
nisam siguran sta to znaci ali za svaki slucaj se operi kad ti neko to kazeKao relativnu ''mlađu'' forumašicu po stažu često me zbuni konverzacija ''strarijih'' forumaša. Recimo izraz, kurcijalno. Može li mi neko objasniti na koji deo ljubavnog alata se odnosi?![]()
Ko za pikniknisam siguran sta to znaci ali za svaki slucaj se operi kad ti neko to kaze
ne mislim, jer ko još pobogu ikada misli na bobana zdravkovićaNe, osim ako ne misliš na Bobana Zdravkovića![]()
Marakanaaaa... imaš bre ove koji se pale samo ako gledaš tekmu sa njimane mislim, jer ko još pobogu ikada misli na bobana zdravkovića
bitno da si to skontalaDikpik sam uspela da skontam šta znači![]()
Niko mi nije poslao Bobana u pp dok za dikpik ne mogu da kažem istobitno da si to skontala
a za sirotog bobana nisi
pošalji dikpik, a ja ti pošaljem bobanaNiko mi nije poslao Bobana u pp dok za dikpik ne mogu da kažem isto![]()
a kažeš da si nova i da ništa ne znaš...Skoro sam saznala da plasirati nekome ban znači, prođi sa mnom kroz crvenooo![]()
za piknik ne treba, ja volim kad je na pikniku masnije i slanije....Ko za piknik![]()
![]()
Prepisujem vaše dosetkea kažeš da si nova i da ništa ne znaš...
nas si našla da ložiš

Nemam, obrisala sam ga a i nije korektno slati tuđe dikpikovepošalji dikpik, a ja ti pošaljem bobana

boban bi ti sad rekao kako nemaš svoje ja, ali ja to neću, jer ja nisam bobanPrepisujem vaše dosetke![]()
Fuj, sodoma i gomoraza piknik ne treba, ja volim kad je na pikniku masnije i slanije....