***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Pa po toj formuli ..moze biti i da neka bakica od 70 leta sada chatujee sa mnom a ??!??! ahahah lol
da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa po toj formuli ..moze biti i da neka bakica od 70 leta sada chatujee sa mnom a ??!??! ahahah lol

ne boj še, šinko
vitalna šam ja bakica

Treba otvoriti PDF sa gostima od 18-40 pod hitno !!![]()
I da znamo ko je musko ko zensko i ko se ebe a ko ne
Pa da imamo neki uvid koga da startujemo
Ovako samo gubimo vreme![]()

greška
treba otovriti pdf samo za muvanje
(a mislim da ima Lična poznanstva)
da ostavite smuvane da udare brigu na veselje i opuste se...stalno su u grču da l ih neko muva, ne daj bože

greška
treba otovriti pdf samo za muvanje
(a mislim da ima Lična poznanstva)
da ostavite smuvane da udare brigu na veselje i opuste se...stalno su u grču da l ih neko muva, ne daj bože

mislim da moraš zamoliti moderatore, administratore i ostale tratore...

Nego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti
Il je to ,ili sam paranoican![]()
Nego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti
Sve dok forumashice dominiraju ovde nema nama muskima leba sa ovog foruma,
moramo da pravimo mitinge, proteste i strajkove, sve dok ne preuzmemo natrag nashu pogazenu od njih forumsku muskost![]()
Sve ce biti okNego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti

Pojedine dominiraju,dominacija je put ka pobedi! DOMINACIJAAAAAAAAAAAAAAAAA!

То можда и изгледа тако на први поглед, али само зато што им ВИ, форумаши, то допуштате.Nego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti