a šta su onda forumaši?![]()
Ја сам крилати демон из пакла који заправо жели да узме ваше душе и наведе вас на грех... мухухахахаххахахааааааа......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta su onda forumaši?![]()
Ја сам крилати демон из пакла који заправо жели да узме ваше душе и наведе вас на грех... мухухахахаххахахааааааа......

ja sam mršava, a ni teta nisam koliko znam![]()
![]()

imas dobro dupe i ekstra sike?

ni dupeta, ni sisa, samo veliko srce, a to niko neće![]()

hahah vidi stvarno
hoćeš da me iskvariš![]()

znala sam!![]()
Пред тобом и ја подвијам реп и увлачим рогове....![]()

mada ako ti je za utehu...jedanput sam se smuvao sa devojkom koja nije imala ni sise ni dupe i nije bila nista specialno...mislio sam da je odvdem u krevet i da bude to to, ali zaljubio sam se u nju do usiju i nije mi bilo bitno sto nema ni sise ni dupe, obozavao sam da je gledam u oci. ostala je nesto najlepse u mom zivotu.

![]()
ovo oćeš da kažeš da sam gora od djavola?![]()
(како лепо изгледа кад се напише ћирилицом)ne verujem ti![]()
Nego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti
Il je to ,ili sam paranoican![]()

Nego ,jel i vi mislite da zene dominiraju na ovom forumu ??Ja mislim da su one dobro organizivana grupa tajnih agenata ....Mi ni ne slutimo njihove krajnje mogucnosti

mada ako ti je za utehu...jedanput sam se smuvao sa devojkom koja nije imala ni sise ni dupe i nije bila nista specialno...mislio sam da je odvdem u krevet i da bude to to, ali zaljubio sam se u nju do usiju i nije mi bilo bitno sto nema ni sise ni dupe, obozavao sam da je gledam u oci. ostala je nesto najlepse u mom zivotu.
u suštini se radi o jako puno muških forumaša sa ženskim nickovima ...i pišemo u ženskom rodu...

u suštini se radi o jako puno muških forumaša sa ženskim nickovima ...i pišemo u ženskom rodu...

rekla sam o jako puno a ne da sam i ja
a možda i jesam
u tome i jeste point
ne znamo.--