Forumašice pitaju forumaše?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vaš najveći blam u životu? 😁
Moj prvi radni dan. Krenula do pošte i izgubila sve ključeve, koje mi je direktor dao i naglasio da dobro čuvam. Ključ od kancelarije, arhive, poštanski fah, bankovski fah, ulaz u zgradi i još nekakvih....
Nije me prekorio, ali me tako pogledao...u fazonu ,,Šta je ovo jbt. Mala nije sva svoja! Šta ću sa njom?,,
Kako sam se par mjeseci trudila da popravim sliku o sebi!!!
Radila sve i svašta. On okom, a ja skokom. Dolazila prva na posao, odlazila poslednja. Ni u wc nisam išla, ni pauzu koristila.

Moj prvi radni dan. Krenula do pošte i izgubila sve ključeve, koje mi je direktor dao i naglasio da dobro čuvam. Ključ od kancelarije, arhive, poštanski fah, bankovski fah, ulaz u zgradi i još nekakvih....
Nije me prekorio, ali me tako pogledao...u fazonu ,,Šta je ovo jbt. Mala nije sva svoja! Šta ću sa njom?,,
Radila sve i svašta. On okom, a ja skokom. Dolazila prva na posao, odlazila poslednja. Ni u wc nisam išla, ni pauzu koristila.
Jaojjj,...!:fdlan:
❤️

Mene jednom zvao Direktor, da me pita zašto uvek postavljam glupa pitanja na sastancima?😁
Jednom je pitao:" Da li imate pitanja"?
Niko nije hteo ništa da pita i onda sam ja pitala:" Da li je upoznat sa tim što je u mojoj kancelariji pala garnišla"?😁

Back