Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.803
Rekli smo bez tajni ?Ne sasvim. Da je važan u vezi jeste, ali postoje druge važnije stvari. Nemoj da me pitaš koje, jer svaka žena je drugačija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekli smo bez tajni ?Ne sasvim. Da je važan u vezi jeste, ali postoje druge važnije stvari. Nemoj da me pitaš koje, jer svaka žena je drugačija.
Da. Sve su to hemijski prpcesi kada se svet svede na puku nauku. Jedna lepa iluzija da bi se razmnozavali. Mada, ima tu jos necega..To je ta čarobna "hemija" koja nas vezuje.![]()
Nisu tajne u pitanju, već ,,nisu sve žene iste,,! Svaka na svoj način doživljava i ljubav i sex. I muškarce naravno. Neke im se dive, neke ih doživljavaju kao nužno zlo. Sve u svemu tu su, pa šta da se radi?!Rekli smo bez tajni ?
Nikada nisam pročitala čudniju definiciju ljubavi!!!Emocije dolaze sa seksom, ako je muškarac dovoljno posvećen, inteligentan i vešt lako će dovesti ženu do orgazma.
Tokom orgazma ženski mozak luči visoke doze oksitocina a to je hormon PRIVRŽENOSTI I VEZIVANJA.
Takođe se tom prilikom luči i Dopamin, hormon EUFORIJE, kao i Seratonin, hormon ZADOVOLJSTVA.
I LJUBAV JE ROĐENA!
Ali, ako naletite na nekog narcisa ili pripitu testosteronsku boodaletinu, koji će gledati samo sopstveno zadovoljstvo, osećaćete se poput krpe, i naravno OD LJUBAVI NI TRAGA.![]()
Ljubav je cudo prirode koja se retko kome prosreci sto se podrazumeva da se izostavi zaljubljenost sto je nesto drugo. ,,mislim da je ljubav jako uzviseno osecanje, a sex je zajednicko uzivanje do stadijuma njenog svrsavanja i njegovog praznjenja jajaMože uopštena pitanja o svemu i svačemu što se tiče muškog roda, pa i lična za one koji pristanu na to.
Jedno uopšteno pitanje:
-Da li je sex za muškarca ljubav?
Ni[ta od tvoga sexa!Ljubav je cudo prirode koja se retko kome prosreci sto se podrazumeva da se izostavi zaljubljenost sto je nesto drugo. ,,mislim da je ljubav jako uzviseno osecanje, a sex je zajednicko uzivanje do stadijuma njenog svrsavanja i njegovog praznjenja jaja![]()
Jesi li čula za termin LJUBAVNA HEMIJA ?Nikada nisam pročitala čudniju definiciju ljubavi!!!
Žene su hormonska bića, hormonima upravljaju neki podsvesni centri, na koje ne možete uticati (bez neke specijalne obuke), zašto je teško prihvatiti tu činjenicu, i uživati u svim tim darovima koje vam je majka priroda podarila. I sve to "još nešto" je sastavni deo iste podsvesne priče.Da. Sve su to hemijski prpcesi kada se svet svede na puku nauku. Jedna lepa iluzija da bi se razmnozavali. Mada, ima tu jos necega..
Muško sam. I jasno mi je sve o čemu govoriš.Žene su hormonska bića, hormonima upravljaju neki podsvesni centri, na koje ne možete uticati (bez neke specijalne obuke), zašto je teško prihvatiti tu činjenicu, i uživati u svim tim darovima koje vam je majka priroda podarila. I sve to "još nešto" je sastavni deo iste podsvesne priče.
Zaljubiš se na primer u tipa, i ja te pitam da mi definišeš šta je to konkretno što je prevagnulo da se zaljubiš baš u njega ?
Da li bi umela da odgovoriš, iskreno ?![]()
To ne da nepije vodu, već je i suprotno zdravom razumu. Evolucija je napravila jedan ženski seksualni program i program orgazma uostalom, a nikako 3,000.000.000 razlika , koliko danas ima žena na planeti ?Nisu tajne u pitanju, već ,,nisu sve žene iste,,! Svaka na svoj način doživljava i ljubav i sex. I muškarce naravno. Neke im se dive, neke ih doživljavaju kao nužno zlo. Sve u svemu tu su, pa šta da se radi?!
Ma ja sam ebo i preobo nez si zensko il musko kako god nebitno.Ni[ta od tvoga sexa!
Čula? Mućkala u epruveti.Jesi li čula za termin LJUBAVNA HEMIJA ?![]()
Nisam ti valjda poljuljao samopouzdanje ?Čula? Mućkala u epruveti.![]()
Što imaš visoko mišljenje o sebi!?Nisam ti valjda poljuljao samopouzdanje ?![]()
Nemam baš toliko visoko, samo me čudi ta ženska reakcija, odbojnost prema priči o orgazmu? Žene obično pomno prate i pokazuju interesovanje, želju da ukradu neku informaciju, ali ovde toga nema, žene na pdf-u se generalno ponašaju kao da ih ta priča ne interesuje.Što imaš visoko mišljenje o sebi!?
Šta će mi informacija o tome, molim te! Potpuno spontana i prirodna stvar!Nemam baš toliko visoko, samo me čudi ta ženska reakcija, odbojnost prema priči o orgazmu? Žene obično pomno prate i pokazuju interesovanje, želju da ukradu neku informaciju, ali ovde toga nema, žene na pdf-u se generalno ponašaju kao da ih ta priča ne interesuje.
Što je zabrinjavajuće rekao bih.
Kada je žena zadovoljna, kortizol se povlači i njenim mozgom upravljaju hormoni sreće, privrženosti i zadovoljstva, Seratonin, Dopamin i Oksitocin.
A kada njih nema, Kortizol je glavni, i tu imamo anksioznost, depresijum bes, histeriju, svađe pucanje veze i razvode.
Redovni orgazmi su jedina efikasna odbrana od Kortizola, i od svih njegovih negativnih konotacija napred nabrojanih,
Ako žene izbegavaju temu o orgazmu, znači da su u kortizolskom modu, što nikako nije dobro za njih, za nas, za porodicu i društvo uopšte.
Možemo li tu nešto promeniti, trebamo li nešto promeniti, šta misliš ?![]()
Ako je potpuno spontana stvar, znači da si doživela veliko pražnjenje, da ga doživljavaš redovno, ?Šta će mi informacija o tome, molim te! Potpuno spontana i prirodna stvar!
Trebamo uvesti promjenu. Svako malo.
Ej, moj Radovane, crni Radovane. Ti si tek na bukvaru o sexu.
Ako je potpuno spontana stvar, znači da si doživela veliko pražnjenje, da ga doživljavaš redovno, ?
Otkud onda ta ironija ?
Otkud Kortizol u tvom "glasu"?
Nema potrebe da se lažemo ovde, ako si ti srećna, i ja sam.![]()
Zašto se kriješ iza ženskog avatara ?Muško sam. I jasno mi je sve o čemu govoriš.
Ne postoji nikakvo skrivanje. Dopada mi se avatar, koristim ga. Imam još dosta interesantnih koje ću jednog dana koristiti. Ali mi ovaj sjajno leži za tamnu temu zbog svetlosti sveće.Zašto se kriješ iza ženskog avatara ?
Nisi jedini ovde, pa me živo zanima u čemu je kvaka ?![]()
Tamnu temu ?Ne postoji nikakvo skrivanje. Dopada mi se avatar, koristim ga. Imam još dosta interesantnih koje ću jednog dana koristiti. Ali mi ovaj sjajno leži za tamnu temu zbog svetlosti sveće.
Ovde se zove stil.Tamnu temu ?![]()
Da li ste izneverili dečaka, sebe iz prošlosti?Može uopštena pitanja o svemu
Ni jedan, a bilo ih je. Sve sam profulala u životu što sam mogla, a i ono što nisam. Kako ono ljudi kažu uvijek na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.Da li ste izneverili dečaka, sebe iz prošlosti?
Budućnost je donela svakome nešto, je li se ostvario bar neki san?