lapsi
Domaćin
- Poruka
- 3.999
Sv. Trifun.Srećna Slava.
Da ćastiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sv. Trifun.Srećna Slava.
Da ćastiš.
Vinogradarska Slava.Sv. Trifun.
Nisam alkos tako da retko kad promašimTačno tako! Prvo sex, pa ljubav, pa piće da se smiriš i pitaš gdje ti je pamet bila?!![]()
Šalim se, naravno!
Krsna slava zenskaValentinovo je neki praznik za katoliste.
Vadipara.
Može uopštena pitanja o svemu i svačemu što se tiče muškog roda, pa i lična za one koji pristanu na to.
Jedno uopšteno pitanje:
-Da li je sex za muškarca ljubav?
to je po turskom modeluNe slavite vi, vi samo plaćate, mi slavimo. Sve si pomiješao!
Mmcuim, samo zauzimaju mesta u kafani normalnim gostima.to je po turskom modelu
po evropskom i ona njemu kupuje gowana
glume Evropu dok piju na crtuMmcuim, samo zauzimaju mesta u kafani normalnim gostima.
Niko bele banke na muziku da da.
Ondak mi umesto valcera sviramo kolca i ciganske dvojke celo veče.glume Evropu dok piju na crtu![]()
Nisam alkos tako da retko kad promašim![]()
Ma loptica razvlači priču kao žvaku. A i ljubomorna je. I nije u suterenu, u podrumu je.Što bi nas to zanimalo
Pitanja za njih su dole u suterenu, piše Muškarci.
Molim da se ženski pdf ne zatrpava kojekakvim, za žene nerelevantnim trivijalnostima
![]()
Poklonu se ne gleda u zube!to je po turskom modelu
po evropskom i ona njemu kupuje gowana
Ima, ima svega...Mmcuim, samo zauzimaju mesta u kafani normalnim gostima.
Niko bele banke na muziku da da.
I šta smo saznali? Ništa pametno. Ne treba ih direktno pitati, nego onako ženski, okolo, naokolo...Ima tema na forumu Muškarci ..tamo smo ih pitali sve i svašta
https://forum.krstarica.com/threads/zene-pitaju-muskarci-odgovaraju-iv.910706/page-264
Pa sex bi trebao biti ljubav.Davanje sebe onome koga volis.Oni koji se cepaju sa svakim i muskarci i zene su k...Može uopštena pitanja o svemu i svačemu što se tiče muškog roda, pa i lična za one koji pristanu na to.
Jedno uopšteno pitanje:
-Da li je sex za muškarca ljubav?
Ne sasvim. Da je važan u vezi jeste, ali postoje druge važnije stvari. Nemoj da me pitaš koje, jer svaka žena je drugačija.Pitanje,je li za vas devojke sex ljubav?
Emocije dolaze sa seksom, ako je muškarac dovoljno posvećen, inteligentan i vešt lako će dovesti ženu do orgazma.Nije. Ali možete osnažiti vezu što dalje može prerasti u ljubav (ali ne samo seks, mora tu i emocije da rade).
Govoris o oksitocin hormonu koji se oslobadja kada zena ima orgazam, a koji sluzi za zblizavanje sa partnerom. Znam to vec.Emocije dolaze sa seksom, ako je muškarac dovoljno posvećen, inteligentan i vešt lako će dovesti ženu do orgazma.
Tokom orgazma ženski mozak luči visoke doze oksitocina a to je hormon PRIVRŽENOSTI I VEZIVANJA.
Takođe se tom prilikom luči i Dopamin, hormon EUFORIJE, kao i Seratonin, hormon ZADOVOLJSTVA.
I LJUBAV JE ROĐENA!
Ali, ako naletite na nekog narcisa ili pripitu testosteronsku boodaletinu, koji će gledati samo sopstveno zadovoljstvo, osećaćete se poput krpe, i naravno OD LJUBAVI NI TRAGA.![]()
To je ta čarobna "hemija" koja nas vezuje.Govoris o oksitocin hormonu koji se oslobadja kada zena ima orgazam, a koji sluzi za zblizavanje sa partnerom. Znam to vec.