Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Djenek blazzen medj zzenama....na temi nema ni jedno mushko, pichvajza ne rachunam jer je buduchi moderator.![]()
pa to je naziv teme.....forumasica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djenek blazzen medj zzenama....na temi nema ni jedno mushko, pichvajza ne rachunam jer je buduchi moderator.![]()
...dodaj josh jedno O, nemoj da me degradirash...![]()

Deset minuta sa tobom... Mnogo je....

dog face boy, kojot i yioim... ће овој твојој изјави да се обрадују...Djenek blazzen medj zzenama....na temi nema ni jedno mushko, pichvajza ne rachunam jer je buduchi moderator.![]()

da mi je da vidim budalu koja ce da ti padne na ove fore Dijenek...
ajde kreni mene da juris sa pricom daj da ti ga malo stavim to volis a ni neznas...
prijatelju ti ga pretera...ebote pa da neka forumasica zeli da se "sta god" sa tobom, samnom, bilo s kim ebote "ZIV NAM BIO PP"...
ne ebe uvek uporan ima nesto i u lepoti..

da mi je da vidim budalu koja ce da ti padne na ove fore Dijenek...
ajde kreni mene da juris sa pricom daj da ti ga malo stavim to volis a ni neznas...
prijatelju ti ga pretera...ebote pa da neka forumasica zeli da se "sta god" sa tobom, samnom, bilo s kim ebote "ZIV NAM BIO PP"...

...e, samo hvala mi pada na pamet, tjah, hvala...Izvini o majti mooderatoru, neche se ponoviti...![]()

dog face boy, kojot i yioim... ће овој твојој изјави да се обрадују...
![]()
![]()
![]()

Joooooooooj.idem da brishem tema ionako ne postoji....izvinte, drugari....da mi je da vidim budalu koja ce da ti padne na ove fore Dijenek...

Донекле си у праву.
Заиста нисам сујетан кад су у питању жене и мој однос с њима...
Али зато кад су неке друге ствари у питању...
Невероватно је колико знам да будем сујетан...

pa i jesam ispred i gledam "branko i dijenek ebu sve zivo"....sta se duris da si lep hvatao bi na lepotu ovako....

Joooooooooj.idem da brishem tema ionako ne postoji....izvinte, drugari....
tkacio:A i ja idiot sto uopste odgovaram...У праву си, 10 мин јесте много али не причам о томе...
Причам о кафи...
Пустићу тебе да причаш три минута...![]()

Nema sad izvini, dobiće Pipi po pipi, po Kojicinoj pipi... pardon, po Kojicinom savetu.Joooooooooj.idem da brishem tema ionako ne postoji....izvinte, drugari....

Не дурим се него појма немаш о чему се ради...
ахахаха...to je to..iskopala si ratnu sekiru dooga charapo..ovo se moze samo sexom isprati.....tkacio:

to je to..iskopala si ratnu sekiru dooga charapo..ovo se moze samo sexom isprati.....tkacio:
a ono izvinte, el se rachuna bar malo?Не дурим се него појма немаш о чему се ради...