- Poruka
- 33.100
Je l' ovo neki neuspeli pokušaj duhovitosti ili šta?:shock:
Nemaš odgovor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' ovo neki neuspeli pokušaj duhovitosti ili šta?:shock:
Konkretno, kako su nam oni pomogli, a da je više nego Zimbabwe?
Dobro si primetio oni sto su razbijali ambasade , mekove , semafore i zardinjere i sto su jurisali na Cedinu zgradu i prostorije LDPa su ustvari bili Korac ,Pesicka ,Batic , Canak i sam Ceda sa svojim ljudima vesto maskirani u navijace sa provokativnim ciljem da nagrde postene i mirne srpske patriote ,sram ih bilo pred bogom i svijetlim precima :mad:Danas rade svi panduri. Biće ih mnogo u civilu, tako da upozoravam autonomaško-fašisoidne elemente da ne pokušavaju sa provokacijama.
Idite kod balavČede na po koju crticu razgovora, tako ćete lakše podneti svoju besmisao :-)
konkretno koliko su nam pomogli oni drugi... i koliko nam pomazhu celog zadnjeg veka...
Dobro si primetio oni sto su razbijali ambasade , mekove , semafore i zardinjere i sto su jurisali na Cedinu zgradu i prostorije LDPa su ustvari bili Korac ,Pesicka ,Batic , Canak i sam Ceda sa svojim ljudima vesto maskirani u navijace sa provokativnim ciljem da nagrde postene i mirne srpske patriote ,sram ih bilo pred bogom i svijetlim precima :mad:

napravice nam najmoderniji gaspovod od koga ce Srbija obezbediti dugorocnu energetsku stabilnost i oko 200 miliona dolara godinsnje prihoda a cena - prava sitnicaKonkretno, kako su nam oni pomogli, a da je više nego Zimbabwe?
Malo li je blokada da tzv. nezavisno kosovo nikad neće ući ni u jednu zvaničnu instituciju poput UN ?
Povoljno prodajem zastavu Zimbabwe-a, ostao jedan komad, da sacuvam ako dolazis ? 8)Konkretno, kako su nam oni pomogli, a da je više nego Zimbabwe?
nadam se da nećete opet kamenovati Ideu...jer koliko je poznato Hrvatska još nije priznala Kosovo, a nema ni čvrsto stajalište po tom pitanju već samo europsku uvjetovanost...
i na kraju će sve izgubiti, dobrosusjedske odnose s Srbijom, ZERP i namagarčit će nas da nećemo na kraju ni uć u EU 2009. već ko zna koje![]()
Sta se ti birines za lopuzu Todorica i njegove markete , mene bi bas boleo qurac da neko demolira Miskoviceve markete bilo gde![]()
Radna žena ad,Vlajkovićeva 4, 11000 Beograd
Ovde se, naravno, slažem sa tobom bezuslovno. Ali nisi odgovorio.
pravo pitanje je sta mogu da urade !?
I dalje ne odgovaraš? Imamo temu od maločas gde se vidi da NATO polako završava svoj krug oko Rusije. Nisu uradili ništa po tom pitanju. Počelo odavno, sad je pri kraju, a oni samo pričaju. Ali ni to dovoljno oštro da ih neko ozbiljno shvati, mada bi trebao. Odgovori - šta su uradili i šta misliš da će uraditi osim pričanja i ''oštrog osuđivanja''? Dakle, prazne priče ili nešto ozbiljno? Konkretno te pitam. Ako nećete o ovome, da ni ja ne nastavljam uzalud.
diplomatski sve sto je moglo uradili su za sada. pravo kao pravo vishe ne postoji... un ne postoji jer je pogazila sve bombardovanjem srbije a sada stavila tacku na i sa ovim priznavanjem kosova. dogadjaji se u istoriji ne odvijaju svakodnevno... seti se versajskog ugovora i kako je hitler poceo da se naoruzava na "cudjenje" celog sveta i rekli mu da to ne sme...
a ono prc mileva, malo posle udjoshe nacisti u poljsku....Bravo. Mislim da mogu mnogo, ali sa mnogo ozbiljnijim pristupom. Ali oni samo labavo. Posle će biti kasno, kada i njih i nas NATO okruži. Neće biti puno izbora.

a shta bi ti hteo da urade a?