Forumasi, kako cemo se prepoznati na danasnjem protestu?

Danas rade svi panduri. Biće ih mnogo u civilu, tako da upozoravam autonomaško-fašisoidne elemente da ne pokušavaju sa provokacijama.
Idite kod balavČede na po koju crticu razgovora, tako ćete lakše podneti svoju besmisao :-)
Dobro si primetio oni sto su razbijali ambasade , mekove , semafore i zardinjere i sto su jurisali na Cedinu zgradu i prostorije LDPa su ustvari bili Korac ,Pesicka ,Batic , Canak i sam Ceda sa svojim ljudima vesto maskirani u navijace sa provokativnim ciljem da nagrde postene i mirne srpske patriote ,sram ih bilo pred bogom i svijetlim precima :mad:

Dobro si primetio oni sto su razbijali ambasade , mekove , semafore i zardinjere i sto su jurisali na Cedinu zgradu i prostorije LDPa su ustvari bili Korac ,Pesicka ,Batic , Canak i sam Ceda sa svojim ljudima vesto maskirani u navijace sa provokativnim ciljem da nagrde postene i mirne srpske patriote ,sram ih bilo pred bogom i svijetlim precima :mad:

ja bi se zabrinuo kad bi me najveci deo nacije jurio radi lincha....

nadam se da nećete opet kamenovati Ideu...jer koliko je poznato Hrvatska još nije priznala Kosovo, a nema ni čvrsto stajalište po tom pitanju već samo europsku uvjetovanost...

i na kraju će sve izgubiti, dobrosusjedske odnose s Srbijom, ZERP i namagarčit će nas da nećemo na kraju ni uć u EU 2009. već ko zna koje:evil:

Sta se ti birines za lopuzu Todorica i njegove markete , mene bi bas boleo qurac da neko demolira Miskoviceve markete bilo gde :confused:

Ovde se, naravno, slažem sa tobom bezuslovno. Ali nisi odgovorio.

aj ne sviraj bre... imash one zemlje koji su skotovi i koji grade svoj mir na nesreci drugih kao shto je usa, britanija, nemachka kojima se zhuti diche da su im prijatelji.. imas zemlje koje su ti bliske po mnogo chemu... istoriji jeziku, kulturi kao sto je rusija i koji nikada nisu digli noz na nas kao ove prethodne....shta su nam rusi radili i koliko nas puta politichki izhebali ranije svako zna, najmanje ti treba da pricahsh o tome. svo zlo koje dolazi u ovoj zemlji dolazi samo i iskljuchivo od zapada i njihovog placenog olosha ovde. rusija i onoliko koliko je uchinla za mnoge odavde je miropomazanje i mirotochivost koju ti izgleda ne mozes da shvatish.

I dalje ne odgovaraš? Imamo temu od maločas gde se vidi da NATO polako završava svoj krug oko Rusije. Nisu uradili ništa po tom pitanju. Počelo odavno, sad je pri kraju, a oni samo pričaju. Ali ni to dovoljno oštro da ih neko ozbiljno shvati, mada bi trebao. Odgovori - šta su uradili i šta misliš da će uraditi osim pričanja i ''oštrog osuđivanja''? Dakle, prazne priče ili nešto ozbiljno? Konkretno te pitam. Ako nećete o ovome, da ni ja ne nastavljam uzalud.

I dalje ne odgovaraš? Imamo temu od maločas gde se vidi da NATO polako završava svoj krug oko Rusije. Nisu uradili ništa po tom pitanju. Počelo odavno, sad je pri kraju, a oni samo pričaju. Ali ni to dovoljno oštro da ih neko ozbiljno shvati, mada bi trebao. Odgovori - šta su uradili i šta misliš da će uraditi osim pričanja i ''oštrog osuđivanja''? Dakle, prazne priče ili nešto ozbiljno? Konkretno te pitam. Ako nećete o ovome, da ni ja ne nastavljam uzalud.

a shta bi ti hteo da urade a? da bace nuklearku na avijano, da izvrse teroristicke akte u njujorku... da posalju ekipu da satru siptare i podave ih u skadru... :) diplomatski sve sto je moglo uradili su za sada. pravo kao pravo vishe ne postoji... un ne postoji jer je pogazila sve bombardovanjem srbije a sada stavila tacku na i sa ovim priznavanjem kosova. dogadjaji se u istoriji ne odvijaju svakodnevno... seti se versajskog ugovora i kako je hitler poceo da se naoruzava na "cudjenje" celog sveta i rekli mu da to ne sme... :) a ono prc mileva, malo posle udjoshe nacisti u poljsku....

ne zhuri jom... ako su siptari mogli da cekaju na ovo vise od 50 godina mozes i ti jos malo..... slovensko je strpljenje neogranicheno.

Back