Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.167
dobro bre, sta bi na kraju, kada, gde, kako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, to mi je SEMAFORSKA metoda, zeleno kreni, scrveno stop, žuto, plati kaznu...to je ta metoda, a što pitaš ?

dobro bre, sta bi na kraju, kada, gde, kako?
nije stvar upoznavanja, no ideje, organizacije, volje, načina , obzirom da ima nas koji bi to prvi pot uradilo.
Čuj, svaki dan čovek može da upozna stotine nepoznatih ljudi, osoba ako hoće. Pogotovu u Beogradu.

Ja sam već mislila da krenem ali pošto je kod mene poprilično oblačno sa velikim izgledima da će da rokne kiša, odustala sam.![]()

Идем...
Ти?
Мислим, ја идем да се окупим с некима сигурно...
а ко нам дође, добро дошао...

Ali pazi, okupljanje u tri sata na trista stepeni. Taman da vam prokuvaju mozgovi![]()
?ponesi kišobranče Zvoco...![]()
.... a ne isplati mi se baš da dođem,da nemam s kim ni pivo da popijem i sama blejim na Adi dok pada kiša.
Uh to će baš mnogo da mi pomogne.... a ne isplati mi se baš da dođem,da nemam s kim ni pivo da popijem i sama blejim na Adi dok pada kiša.
![]()
ne bi bila sama...dolaze neki 100 %![]()

Djeco, tko je doista zainteresiran da se forumaski okupi, to dogovori sa dvoje, troje njemu bliskih i dragih forumasa. Coporativna okupljanja retko uspeju

tako je...resi se to bez ikakvih tema i galama... msm,ne moze se organizovati ni eksurzija sa ljudima koje znas,a ne sa brdo nepoznatih sa foruma...Djeco, tko je doista zainteresiran da se forumaski okupi, to dogovori sa dvoje, troje njemu bliskih i dragih forumasa. Coporativna okupljanja retko uspeju
Djeco, tko je doista zainteresiran da se forumaski okupi, to dogovori sa dvoje, troje njemu bliskih i dragih forumasa. Coporativna okupljanja retko uspeju

tako je...resi se to bez ikakvih tema i galama... msm,ne moze se organizovati ni eksurzija sa ljudima koje znas,a ne sa brdo nepoznatih sa foruma...

Na masovnim okupljanjima se sedi suviše daleko od BJ. Neuspeh.

zezaj, zezaj...![]()