gost 79626
Iskusan
- Poruka
- 5.869
Hajde da se okupljamo kad bude neki dobar koncert, ovako treba samo zbog vas da zapucam 3 dana jahanja do Beograda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde da se okupljamo kad bude neki dobar koncert, ovako treba samo zbog vas da zapucam 3 dana jahanja do Beograda![]()

Hajde da se okupljamo kad bude neki dobar koncert, ovako treba samo zbog vas da zapucam 3 dana jahanja do Beograda![]()

Mm, to bi bilo odlicno, al kod kogaa sto mi lepo svi ne sednemo u voz
i odemo negde
tako
kod nekoga
jednog
na primer

HahaPA mozes prespavati kod mene, a od mene je vec blize do Bg...![]()

a sto mi lepo svi ne sednemo u voz
i odemo negde
tako
kod nekoga
jednog
na primer

E, tamo je super, isla bih!Ima voz Romantika..pravo u Sargan- Mokru Goru..![]()

Звоцо,не разумем ромски![]()
ima i da ga progovoriš
Haha
NS je moj grad
Tamo mi je i rodbina i najbolji prijatelji.
Kad se odselis u Berlin, spavacu kod tebe
Hvala![]()

Kad ti dam po guziima i da ga progovoriš
![]()

a kad ti otkinem tu ruku ima da je pojedesh
ti dati njemu po guzi...

Alo, gomilo foliranata, kukavica...očito da je ono živa istina, da su gro vas hrabri kad se samo sedi ispred monitora.
Tema je okupljanje, tema je ko dolazi sutra, a nije tema: ko je na istoj dzek, duhovitiji, gluplji, hrabriji itd.
Očito da nema zainteresovanih za sutrašnje okupljanje, i pošteno je reći: ne, ja ne bih došao, ne zanima me, no vas nekolko ovde ste se ložili pre mesec dana, kad je došlo vreme istine, podvukli ste rep i ćutite ko spomenici. Ako vala, nije to problem, no to što se svi prave mutavi, a ovde laju li ne laju.
mogul ja sad da umrem od smeha
Alo, gomilo foliranata, kukavica...očito da je ono živa istina, da su gro vas hrabri kad se samo sedi ispred monitora.
Tema je okupljanje, tema je ko dolazi sutra, a nije tema: ko je na istoj dzek, duhovitiji, gluplji, hrabriji itd.
Očito da nema zainteresovanih za sutrašnje okupljanje, i pošteno je reći: ne, ja ne bih došao, ne zanima me, no vas nekolko ovde ste se ložili pre mesec dana, kad je došlo vreme istine, podvukli ste rep i ćutite ko spomenici. Ako vala, nije to problem, no to što se svi prave mutavi, a ovde laju li ne laju.

znas sta
ti si se mnogo predo
celoj ideji
oni koji oce oni se okupe
bez dreke za odjednom
eo
ja se okupljam sutra
tu negde
***** lli ga ako me izvade iz vode i ako se resetujem od ove kiseline
ne filosofiraj...

eto...ako ja mogu da ti opipam puls
pa ako jos mrdas da te dokrajcim
pliz