forumashice da li vam se desilo

svim srcem cu navijati za partizan, stvarno hocu...
jer je Partizan najbolji i najbolje igra i ja mnogo volim taj klub... svako vece, pre nego zaspim, dva puta udahnem duboko i zahvalim se sto taj klub postoji i sto mi donosi radost i razdraganost svojim pobedama i uspesima... samo da mi dugo zivi i Partizan i svi Partizanovci.. najbolji ljudi na svetu.... navijaci... kraljevi, majke mi...

dzaba ti sad to... rekla i nema vise nazad... maslacak navija za Partizan... maslacak navija za Partizan... :D

maslacak navija za Partizan... maslacak navija za Partizan... :D

jer je Partizan najbolji i najbolje igra i ja mnogo volim taj klub... svako vece, pre nego zaspim, dva puta udahnem duboko i zahvalim se sto taj klub postoji i sto mi donosi radost i razdraganost svojim pobedama i uspesima... samo da mi dugo zivi i Partizan i svi Partizanovci.. najbolji ljudi na svetu.... navijaci... kraljevi, majke mi...
30301098qcox0.gif

30301098qcox0.gif

super ti grudi navijacke..:D

Snoshaj da li ti se desilo da sednesh sa sinnketom za komp i onda levom rukom mazish njemu kitu a desnom pishes post,a on desnom mazi tvoju dok levom pishe post? :P

Ne cuje seeee njiiih zeeefiraaa niti sviiirka od pastiiiira....

A jel se tebi desilo da se drkas dok ti cale kara umobolnu tetku dojk ti keva sa mukom prodaje zubno zlato da bi tvom retardiranom decku kupila bombone?

Au.:lol:.ovde cveta ljubav

Ma ko joj **** mater. I njoj i onom pederu lizergnom. I onoj picki smrdljivoj pipi nedojebanoj. Pun mi ih je ***** vise. Menjam nick u Velja Ilic.
Ajde bre, ko seoski djilkosi na vasaru kad se navale na nekog, ne pustaju... I kao nesto duhoviti. Grama moyga nemaju. Zeffiri poremecena lobanja jer je crnci tuku kitom po glavi pre nego sto joj se izdrkaju po lobanji a onaj lizergni daj boze da ima metar zdrave vene. A pipi verovatno ima sekret koji je ubi pa je nadrndana.

Cenim efendija sto nisi kao neki ljigavci sto cekaju iz prikrajka ko fufice..a nemavezeju nista pametnije do podjebavanja..nikad ih nisam video na temu da odgovore.

ajde bre, sve je to stoka. Ma da je to podjebavanje.. pa da razumem. cak nije ni to. Zatrpaju temu bez veze glupim komentarima. Ova pipi umorna od mornara i grbavaca a zefira od crnaca, mulata i siptara pa sad prosipa cobanske doskocice.

Back