Forum "Ozbiljna politicka diskusija"

Boužžžee kako si ti mračan čovek :P
o_27551815_1280.jpg

Ideja je da se otvori potforum u kome bi se pricalo ozbiljno o politici, gde bi svadje, psovke, botovanje i trolovanje bilo zabranjeno.

Koliko je interesovanje za tim forumom i koliko bi vas realno pisalo tamo?

To smo vec imali i zbog slabe zainteresovanosti je potforum ugasen.

Da li se klima promenila i ljudima je dosta botovanja svih strana i zele da razviju ozbiljne politicke diskusije?
Tesko, veliki reset forum mora da dozivi....

Ali smanjuje se, smanjuje, pritisak...

Ako postavim svoju temu, to će značiti da sam se vratio na forum 😂
Ovde sam samo privremeno dok ne počnem nešto da radim. Zato mi ozbiljnost nije jača strana. A postavljačima dnevno političkih tema svaka čast. Ja to ne bih mogao ni kada bi me vezali za tv i internet portale 👏
Kad počeneš nešto da radiš, postoji opasnost da ćeš i češće da budeš ovde. Nešto kao izduvni ventil

Интернет форум није адекватна форма за озбиљне политичке дискусије.Такве дискусије би могле да се одвијају унутар органа политичких партија или на неким партијским скуповима(конвенције, конгреси итд.).

После увођења вишестраначког система, очекивало се да ће бити много темељнијих политичких дискусија него што је било у једнопартијском социјалистичком систему.Но, после 30-так година вишепартизма, показало да су озбиљније политичке дискусије вођене на састанцима месних заједница и радничких савета у социјализму, него у садашњем парламенту или на скуповима данашњих политичких партија.

Nema se sta ozbiljno pricati sa udbasima.

Udbasi su jako ograniceni i glupi ljudi, koji ne znaju nista, o bilo cemu.

Njihovo udbasko vidjenje sveta, osim toga sto je pokvareno, nemoralno i fasistiko/komunisticko, istovremeno je i jako glupo.

Znaci osim toga sto ili brane, i/ili su cini najodvratnije masovne zlocine na ovim prostorima poslednjih nekoliko decenija, oni su u sutini jako glupi ljudi, koji ne znaju nista.

Pricati sa detetom od 5 godina je intelektualnija stvar, nego pricati sa njima.

Oni jednostavno ne znaju nista.

Sa nekima od njih koji su tipa mehanicari, limari, piljari i keramicari se moze pricati o tome npr.

Ne o politici i drustvu.

Jer oni ne znaju nista.

Back