Redmond
Elita
- Poruka
- 15.634
ne, samo kinta je mala za yebavanje s budalamaZato ti više nisi mod, ne možeš da se bakćeš sa neposluhom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, samo kinta je mala za yebavanje s budalamaZato ti više nisi mod, ne možeš da se bakćeš sa neposluhom
ne, samo kinta je mala za yebavanje s budalama
mhm sapioseksualac ovdea ti si hteo da yebeš nešto bolje od budala?
Znala sam da griješim, ja se budala bez kinte do sad yebavalane, samo kinta je mala za yebavanje s budalama
si bila u pricaonici?Kupleraj... misli se na ljudi se spajaju radi intimnih odnosa?
Ili nešto drugo?
nema istine koja moze da oplemeni u pogledu krsteodi na slike i vidi da su to najobicniji ljudi
cak mahom i ruzni po nekim ustaljenim kriterijumima
tkd ne vidim poentu sto bi neko dolazio ovde da nadje sebi semu
kapiram da ljudi vole da veruju u drugaciju istinu
zamolio bi te da to malo konciznije postavisnema istine koja moze da oplemeni u pogledu krste
vremenom se dolazak na forum za mnoge pretvorio u nesto drugo kada takva labilna jedinka vidi sta se sve desava, a koja je mozda primarno dosla ovde da se druzi jer je nesposobna da ima zivot van internet onanije. pa kud svi turci tu i mali mujica.... ili mala fatica.
ako neko zna sta je sve bilo pogotovo na ljisu i zenama znam od 2005. naravno da nisu svi takvi, to je normalno. zena napisala knjigu o krsti a vi jos prizivate neku filozofiju
zena se nalozi na necije pisanjezamolio bi te da to malo konciznije postavis
da kazemo skracenu verziju
dobro i poenta je ?zena se nalozi na necije pisanje
hoce da ga upozna u realu jer joj pisana rec nije dosta
prva inicira kontakt
nadju se, spoje se, poebu a posle vrlo brzo rasture. neki se i ozene il udaju. tri sam odavde udao i kod dve bio kum.
ako se popickaraju,onda ide spanska serija po svim podfrumima dok njemu neka druga ne posalje pp
i tako stalno.
ima jos krace.
lik slika svoj torzo, ili ona svoje sise ili dupe... ili sto je bilo cesce tudje.
oma ide pp sa pozivom na kafu od onoga/one dal se preferira torzo sise ili dupe
poenta je u naslovu teme, dilemi sa kojom se suocava postavljac.dobro i poenta je ?
msm nisi mi otkrio nista sto ne znam ili sto nije tako.
ali koja je poenta price ?
dobro i poenta je ?
msm nisi mi otkrio nista sto ne znam ili sto nije tako.
ali koja je poenta price ?
isto.bukvalno me boli hur ko je sta kad kako i sa kim radio petljao i ostalo
ne mogu da opisem meru do koje me to ne zanima i ne interesuje
jer nema niti jednog smislenog razloga zasto bi to mene na bilo koji nacin zanimalo i zasto bi imao ikakav odnos prema tome
i dalje mislim da ne dolaze zbog toga ovde
vec je to neka neminovnost koja se desi
pa nek se udarajuPoenta priče je da nije potrebno biti Šerlok da se skapira da ovo nije skup moralnih jedinki i da se udaraju kao opštinski pečat, no, pretvaraćemo se da to nismo znali i da smo zatečeni
da, to je po islamu haramЋаскање на форуму и повезиванје са непознатим особама
pa nek se udaraju
msm svako radi sta mu srcu godi
sto bi meni smetalo sto je neka tamo forumaljka dala nekom tamo forumasu
msm uslovljeno kontekstom
ja recimo nikad ne bi konzumirao na bilo koji nacin niti imao nikakvu interakciju sa nekom forumasicom koja je bila sa recimo nekim tamo forumasem koji je po meni smetjar
Misliš da je na Fejsbuku ili Instagramu drugačije? Sigurno ima ovdw dosta ljudi koji su zbog intimnih odnosa ovde prevashodno pa onda zbog svega ostalog.Ћаскање на форуму и повезиванје са непознатим особама
fb ili insta nisu forumi.Misliš da je na Fejsbuku ili Instagramu drugačije? Sigurno ima ovdw dosta ljudi koji su zbog intimnih odnosa ovde prevashodno pa onda zbog svega ostalog.
pa nek se udaraju
msm svako radi sta mu srcu godi
sto bi meni smetalo sto je neka tamo forumaljka dala nekom tamo forumasu
msm uslovljeno kontekstom
ja recimo nikad ne bi konzumirao na bilo koji nacin niti imao nikakvu interakciju sa nekom forumasicom koja je bila sa recimo nekim tamo forumasem koji je po meni smetjar