Форум модеран вид куплераја

odi na slike i vidi da su to najobicniji ljudi
cak mahom i ruzni po nekim ustaljenim kriterijumima
tkd ne vidim poentu sto bi neko dolazio ovde da nadje sebi semu

kapiram da ljudi vole da veruju u drugaciju istinu
nema istine koja moze da oplemeni u pogledu krste :lol:

vremenom se dolazak na forum za mnoge pretvorio u nesto drugo kada takva labilna jedinka vidi sta se sve desava, a koja je mozda primarno dosla ovde da se druzi jer je nesposobna da ima zivot van internet onanije. pa kud svi turci tu i mali mujica.... ili mala fatica.

ako neko zna sta je sve bilo pogotovo na ljisu i zenama znam od 2005. naravno da nisu svi takvi, to je normalno. zena napisala knjigu o krsti a vi jos prizivate neku filozofiju :lol:

nema istine koja moze da oplemeni u pogledu krste :lol:

vremenom se dolazak na forum za mnoge pretvorio u nesto drugo kada takva labilna jedinka vidi sta se sve desava, a koja je mozda primarno dosla ovde da se druzi jer je nesposobna da ima zivot van internet onanije. pa kud svi turci tu i mali mujica.... ili mala fatica.

ako neko zna sta je sve bilo pogotovo na ljisu i zenama znam od 2005. naravno da nisu svi takvi, to je normalno. zena napisala knjigu o krsti a vi jos prizivate neku filozofiju :lol:
zamolio bi te da to malo konciznije postavis
da kazemo skracenu verziju

zamolio bi te da to malo konciznije postavis
da kazemo skracenu verziju
zena se nalozi na necije pisanje
hoce da ga upozna u realu jer joj pisana rec nije dosta
prva inicira kontakt
nadju se, spoje se, poebu a posle vrlo brzo rasture. neki se i ozene il udaju. tri sam odavde udao i kod dve bio kum.
ako se popickaraju,onda ide spanska serija po svim podfrumima dok njemu neka druga ne posalje pp
i tako stalno.

ima jos krace.
lik slika svoj torzo, ili ona svoje sise ili dupe... ili sto je bilo cesce tudje.
oma ide pp sa pozivom na kafu od onoga/one dal se preferira torzo sise ili dupe

zena se nalozi na necije pisanje
hoce da ga upozna u realu jer joj pisana rec nije dosta
prva inicira kontakt
nadju se, spoje se, poebu a posle vrlo brzo rasture. neki se i ozene il udaju. tri sam odavde udao i kod dve bio kum.
ako se popickaraju,onda ide spanska serija po svim podfrumima dok njemu neka druga ne posalje pp
i tako stalno.

ima jos krace.
lik slika svoj torzo, ili ona svoje sise ili dupe... ili sto je bilo cesce tudje.
oma ide pp sa pozivom na kafu od onoga/one dal se preferira torzo sise ili dupe
dobro i poenta je ?
msm nisi mi otkrio nista sto ne znam ili sto nije tako.
ali koja je poenta price ?

bukvalno me boli hur ko je sta kad kako i sa kim radio petljao i ostalo
ne mogu da opisem meru do koje me to ne zanima i ne interesuje
jer nema niti jednog smislenog razloga zasto bi to mene na bilo koji nacin zanimalo i zasto bi imao ikakav odnos prema tome
i dalje mislim da ne dolaze zbog toga ovde
vec je to neka neminovnost koja se desi

bukvalno me boli hur ko je sta kad kako i sa kim radio petljao i ostalo
ne mogu da opisem meru do koje me to ne zanima i ne interesuje
jer nema niti jednog smislenog razloga zasto bi to mene na bilo koji nacin zanimalo i zasto bi imao ikakav odnos prema tome
i dalje mislim da ne dolaze zbog toga ovde
vec je to neka neminovnost koja se desi
isto.
puca mi q ko se sa kim y i zbog cega, a jos manje kada naprave spansku seriju posle raskantavanja.

zato sam i bio 10 godina na filozofiji i politici a ne ovde.

al kad vids sta se desava ybg, ne mozes da okrenes glavu i pravis se da se to ne desava.

Poenta priče je da nije potrebno biti Šerlok da se skapira da ovo nije skup moralnih jedinki i da se udaraju kao opštinski pečat, no, pretvaraćemo se da to nismo znali i da smo zatečeni
pa nek se udaraju
msm svako radi sta mu srcu godi
sto bi meni smetalo sto je neka tamo forumaljka dala nekom tamo forumasu

msm uslovljeno kontekstom

ja recimo nikad ne bi konzumirao na bilo koji nacin niti imao nikakvu interakciju sa nekom forumasicom koja je bila sa recimo nekim tamo forumasem koji je po meni smetjar

pa nek se udaraju

ja recimo nikad ne bi konzumirao na bilo koji nacin niti imao nikakvu interakciju sa nekom forumasicom koja je bila sa recimo nekim tamo forumasem koji je po meni smetjar
:lol:

a zamisli upoznas zenu uzivo, svidi ti se i sa njom si, a ona bila sa jos gorim smecarima :lol:

pa nek se udaraju

Nema meni šta da smeta makar se žvalili i sa kućnim ljubimcem im, meni ni iz džepa, ni u džep.

Samo mi se ***** od onih priča "ja sam ovde samo da se zezam, samo da napišem šta mislim he he", a bili na 1236124 pića i cimali se sa 136136 ljudi.

Onda nemoj srati nego reci "gde uđe ušao je" i budi kul sa tim.

Kao što ima oĐe jedan prodaje se za viteza brani dame, a onda kuka na XY tema kako nije oženjen, nema nikog, nema sreće u ljubavi i slično. Aj onda ne seri i pokušavaj tako na slinav način da neku ubediš da ti da, sve 5.

Back