FORUM KRSTARICE-pdf LJUBAV I SEX-Sta mislite,o cemu li cemo pisati ovde 2030 godine?

c035.gif

...zašto tako crni dope...

pa sinke će se brinuti što su mu se smanjila muda
novalista će brinuti što je presušila s orgazmima

i tako....

Te 2030, sinnke ce na forumu mozda pisati iz Grcke (eno vec je otvorio i temu o tome) :eek:

I verovatno ce i tad otvoriti neku jajoliku temu... samo sto nisi u pravu da ce mu se jaja smanjiti, njemu ce sigurno jos porasti... naslov teme ce mozda biti "velika jaja me odrzavaju da ne potonem"

I onda ce pisati da su mu jaja toliko velika da ga odrzavaju na vodi i da u opste ne mora da radi rukama i nogama, dovoljna mu je samo i kesa :hahaha: mozda ce se i slikati kako lezi na povrsini vode i kako kesa kao bova landara po njoj... naravno da ce tu sliku postaviti i ovde kao dokaz :rotf:

I tako idu dani, meseci i godine pa stignemo mi u 2030-u... sta mislite o cemu cemo tada pisati na pdf Ljubav i Seks?

Oko cega se najvise raspravljati, cemu se najvise smejati, oko cega nervirati... i tako dalje... i tako dalje ...:)

Jao,tada cu da imam 57. :):)

Isto što i sada pišemo...o ljubavi,ljubavi i samo o ljubavi....:heart::heart::heart:

Te 2030 predpostavljam da ce neki pubertetlija otvoriti i temu sa ovakvim naslovom...

HITNOOO... pomagajte ljudiiii, spasavajte sto pre !!!

a u postu ce pisati...

Pokvarila mi se devojka robot i sad ne mogu da izvadim tuki iz njenih usta... ne znam sta da radim ... ona zvace i daljeeee... sta ako ga odgrize :eek:

A onda ce mu neki iskusniji forumas odgovoriti i posavetovati ga ovim recima...

"Ma sorni joj dva samara a ako ga i dalje ne pusta rokni joj jedan aperkat po sred brade ima da ti pust tuki garant... ili bar to sto je ostalo od njega :hahaha:

I tako idu dani, meseci i godine pa stignemo mi u 2030-u... sta mislite o cemu cemo tada pisati na pdf Ljubav i Seks?

Oko cega se najvise raspravljati, cemu se najvise smejati, oko cega nervirati... i tako dalje... i tako dalje ...:)

mislim da si djubre i glup jer pises u naslovu velikim slovima :rotf::rotf::zcepanje::zcepanje:

ps. sorry, bilo jace od mene :cmok2:

Back