Ljudi,
Hajde malo radova da vidimo ovde, a ne samo diskusija tehnickim detaljima.
Otvaram sezonu.
Otvaram sezonu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to pitam i ja po ne znam koji put! Mislim da bi bilo krajnje prikladno da foto- forum prošaramo fotografijama, diskutujemo o njima, a početnici bi koješta i naučili. Dakle moderatori- administratori i ostali otkrivajte već jednom toplu vodu pa da radimo kako valja. Pozdrav.Alexandro:Ljudi,
Otvaram sezonu.
www.artvark.co.yu/photos/jeca.jpg
ps: Ima li nacina da se umetne slika u forum poputkomandi?![]()
Lep ti je neoštar prednji i zadnji plan. Malo bih poradio na izrezu (kada bih znao da postavim svoj predlog ovde). Evo , ako smem još jedan savet. probaj sve na malo "mekšem" papiru i sa "dekovanjem" na desnom obrazu da dobiješ malo polutonova. Čini mi se da je svetlo malo "tvrdo". Sve ostalo je OK i kompletan pokušaj je vredan hvale. pozdrav.Espanol:E to pitam i ja po ne znam koji put! Mislim da bi bilo krajnje prikladno da foto- forum prošaramo fotografijama, diskutujemo o njima, a početnici bi koješta i naučili. Dakle moderatori- administratori i ostali otkrivajte već jednom toplu vodu pa da radimo kako valja. Pozdrav.Alexandro:Ljudi,
Otvaram sezonu.
www.artvark.co.yu/photos/jeca.jpg
ps: Ima li nacina da se umetne slika u forum poputkomandi?![]()
Espanol:Lep ti je neoštar prednji i zadnji plan. Malo bih poradio na izrezu (kada bih znao da postavim svoj predlog ovde). Evo , ako smem još jedan savet. probaj sve na malo "mekšem" papiru i sa "dekovanjem" na desnom obrazu da dobiješ malo polutonova. Čini mi se da je svetlo malo "tvrdo". Sve ostalo je OK i kompletan pokušaj je vredan hvale. pozdrav.
Alexandro:Espanol:Lep ti je neoštar prednji i zadnji plan. Malo bih poradio na izrezu (kada bih znao da postavim svoj predlog ovde). Evo , ako smem još jedan savet. probaj sve na malo "mekšem" papiru i sa "dekovanjem" na desnom obrazu da dobiješ malo polutonova. Čini mi se da je svetlo malo "tvrdo". Sve ostalo je OK i kompletan pokušaj je vredan hvale. pozdrav.
Kucaj samo [.img]http://adresa.tvoje.fotke[/img]
bez tacke na prvom
Svetlo je kasno popodnevno sunce, a fotografiji nisam radio nista, sem prebacivanja u crno-belo. Inace nikad ne radim fotografije na papiru vec skeniram negative. ;)
Hvala na komentarima. Dobrodosli su!
Pozdrav.[/quote][b][i]Alexandro, očigledno je da imaš dobro oko i talenat za kadar, i moram opet da davim. Prava je šteta što se ne baviš mračnom komorom, papirima i hemikalijama. VERUJ MI, pojma nemaš kakvu magiju propuštaš![/i][/b]
Budi siguran da ti se matori nije zamajavao. Nađi malo vremena da to ponovo bućkaš, sušiš i bla, bla... Šteta je da talenat arčiš na digitaliju. OK, bavim se i ja tim ali LAB je LAB. I budi siguran, uz svu reklamu i ovu digitalnu pošast, živeće još dugo.Alexandro:Kao klinac sam visio pored svog matorog (koji se jedno vreme zamajavao time) i zajedno sa njim eksponirao fotke, razvijao, susio... blabla
Danas, veruj mi, nemam vremena za tako nesto.
Cak razmisljam i da uzmem Canon FS4000U film skener (posto digitalne aparate nikako ne gotivim) i da skeniram u 48 bita za svoju dusu![]()