FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad su navalili po toj aziji zbog para a non stop kisurina...

AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

DIFUZORI RADE POSAO HHAHAHAHAHAHAAHA

sta je mclarenovci i ferarijevce umrecete od muke !!!

neka neka... hahahahahahahhaahaahahahhahhaahaha

Ја управо гледам прогнозу.
Ево шта кажу ови са ББЦ-а :)

Capture-2-1.png

Kako mi se sviđa ova sličica za nedelju,pravi Matrix screensaver :hahaha:

DIFUZORI RADE POSAO HHAHAHAHAHAHAAHA

sta je mclarenovci i ferarijevce umrecete od muke !!!

neka neka... hahahahahahahhaahaahahahhahhaahaha

Zar zbog difuzora da mremo?!Idi,bre...;)
Jeste malo ljigavo to sa difuzorima,ali nakon teske dosade vec godinama unazad,nece mi tesko pasti losa sezona McLarena,ako trke budu dobre.
Vec dogodine ce "strele" mozda opet leteti stazama.Ne plasim se ja za McLaren.Isto vazi i za Ferrari.
BGP-u zelim svu srecu,ali ako i uzmu titule ove sezone,bicu ravnodusan,kao sto sam bio i u nekim ranijim situacijama.Statistika ce ih evidentirati,navijaci(ah,imaju li ih stvarno ?) slaviti,a ja cu racunati neku svoju statistiku i postovati neke svoje "pobednike i sampione".:D
Dva matora halapljivca neka se raduju svojim sampionima i parama.:thumbdown:

P.S.Vidim da ovde sve vrvi od meteorologa.:hahaha: :super:
Svaka cast,dobri ljudi.Samo se nadam da se nece obistiniti onaj teski plusak.Dosta je bilo prosli put.Ako ne moze da nam poboljsa trku,ne mora ni da je unisti.

Ajd sad da cujem ove "ilegalne" sta imaju da kazu ;)
Ma znao sam ja od pocetka da ce se ovako zavrsiti. Iz cistog razloga sto bi druga odluka izbacila Bron i Williams iz F1. Bron nema sponzore a ovi tonu vec nekoliko godina, i ko zna koliko bi ih finansijski pogodila modifikacija sadasnjeg bolida. Tako da je ovim ucinjen sampionat zanimljivijim. Zapravo, bolje da Mclaren i Ferrari kaskaju nego da ove dve ekipe napuste takmicenje. Od dva zla izabrati manje :)

Eh,ta FIA... :D
Ako su ove prognoze tacne, u nedelju nas ocekuje jos jedan spektakl, bez crvene zastave molicu. Samo se nadam da nisu tumbali nesto, pa namestili pocetak trke u 5 sati po lokalnom vremenu :lol:

У 15 ч по локалном, односно у 9ч по нашем.

пс.
Сад сам гледао како напредују радови на Сузуки, код оних Јапанаца нема кашњења. Колико видим радови се дашавају око стазе, не знам да ли је нешто рађено на стази:roll:

Ферари ће у Кини наступити без КЕРС-а.

Мало је нелогично, јер би КЕРС с' обзиром на конфикурацију стазе баш овде требало да се покаже:roll:

Kubica ce na slobodnom treningu koristiti KERS. Meklaren i Fors Indija bi se u Sangaju mogli pojaviti sa duplim difuzorom. Bice zanimljivo videti desavanja na slobodnom treningu. Mislim da je BGP jos uvek u prilicnoj prednosti.

Cika Ron se oprostio i zvanicno od F1. Ubuduce se nece uopste baviti Formulom 1 u okviru Meklaren grupe. Zvanicno bi trebalo da radi na razvoju novog Meklarenovog sportskog automobila koji bi mogao da se pojavi na trzistu kroz 2-3 godine. Znaci da od Hamiltonovog Meklarena F1 za 3 osvojene titule nema nista.

Capture-2.png

Сад се Хамилтон забринуто пита, како ћу ја без мога чика Рона:(

пс.
А шта да поред оне двојице у Брон ГП оду Рон, па за њим и Хамилтон.
Какви би тек то екипица била:D

i one navijaju za crnca :thumbdown:

usobiubratislavisp9.jpg

A tko su ove gospodicine?:lol:

Duboko verujem(a jos dublje prizeljkujem) da BGP nece napraviti "het-trik".Mnogo bi bilo.
Obe Buttonove pobede su splet srecno-spretnih okolnosti.
Mozda ih on i jeste najvise zasluzio,ali su obe izgledale nesigurne na momente,a situacija je htela da on ipak pobedi.
Nadam se da stari lisac(ALonso) nesto opako sprema i da ovo nije naznaka ocaja koji ga ceka za vikend.
Lewis je za prvi nastup u Kini ispao glup i baksuz za ceo zivot,na drugom je zablistao...nadam se da ce u nedelju bar uzeti neke bodove.

A tko su ove gospodicine?:lol:

Duboko verujem(a jos dublje prizeljkujem) da BGP nece napraviti "het-trik".Mnogo bi bilo.
Obe Buttonove pobede su splet srecno-spretnih okolnosti.
Mozda ih on i jeste najvise zasluzio,ali su obe izgledale nesigurne na momente,a situacija je htela da on ipak pobedi.
Nadam se da stari lisac(ALonso) nesto opako sprema i da ovo nije naznaka ocaja koji ga ceka za vikend.
Lewis je za prvi nastup u Kini ispao glup i baksuz za ceo zivot,na drugom je zablistao...nadam se da ce u nedelju bar uzeti neke bodove.

brawn uzima i trecu trku. :)

Ahahahaha mclaren i ferrari jadni i dalje sto je bitno jel.

Pole osvojen od strane Red Bulla. Red Bull i bez difuzra nastavlja da rula.

Definitivno najkvalitetniji bolid do sada ove sezone. :D

Brawn standardno dobar :)

Tipujem da ce Brawn ipak da uzme i trecu trku.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back