nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
slusaj Jergovica na HRT-u!!!
Masa uradio dovoljno,Kimi je u svom svetu i zato prepusta titulu timskom kolegi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slusaj Jergovica na HRT-u!!!
taj isti smesko bi gledao kako Veber nestaje da ga nije onako kurvinski zatvorio!!!!
moj sbb je oslobodio HRT
i ne znam o cemu mi trtljas ako je balavac koji u Britaniji vozio 2 od 3 trke po kisi zavrsio sedmi (greska sa gumam ali sedmi).. ne vidim da je nesto preleteo Masu,Nika i Alonsa
Ma HRT mi je iskljucen zahvaljujuci SBB-u tako da nista...
Massa nije uradio nista,zavrsio je na istom mestu sa kojeg je krenuo,a mogao je vrlo lako izduva od Hamiltona po drugi put...Kimija sam otpisao jos odavno,sramota je za njega da se bori za neko 10,11 mesto....
pa izgleda da smo ga svi otpisali,ali nije on sam sebe jer kako sam procitala veruje jos da moze da odbrani titulu.....
Hoces da kazes kako je Massa bolje odvozio ovu trku od Hamiltona? Hm,sto nije bio drugi ili treci,pa Hamilton je krenuo kao 15 i zavrsio tik iza Masse,imao ubedljivo najvise preticanja na trci i pored Fetela najbolje odvozio.
Hoces da kazes kako je Massa bolje odvozio ovu trku od Hamiltona? Hm,sto nije bio drugi ili treci,pa Hamilton je krenuo kao 15 i zavrsio tik iza Masse,imao ubedljivo najvise preticanja na trci i pored Fetela najbolje odvozio.
Kada Hamilton ne bi uzeo titulu,jedini kojem bi se radovao bio bi Kimi.
A sta je Massa dobio osim sto je smanjio zaostatak za jedan bod??? jedan ko nijedan....
A sta je Massa dobio osim sto je smanjio zaostatak za jedan bod??? jedan ko nijedan....
A ti si od onih preletača, navijaš za onog koji je u datom momentu bolji.
Gnušam se takvih navijača.![]()
Kada Hamilton ne bi uzeo titulu,jedini kojem bi se radovao bio bi Kimi.

).

to ces videti na kraju!!!
Slusaj sad ovo "kurvinski zatvorio". Kad je Kimi tako zatvarao Luisa u Belgiji onda ste cutali kao misevi. Trebalo bi i sada da cutite kao zaliveni, jer je Hamilton odrzao lekciju iz voznje svim prisutnima u trci i sire.
E,moj Sebastijane,a gde je vristanje na kraju?
Maestarlna trka za Vettela..
Sta se ti covece javljas i ko ti dade pravo da me prozivas?
Ja navijam za Mclaren-Mercedes i vozace koji u njemu voze,a Kimi mi je ostao drag jos iz vremena dok je vozio za Mclaren.
Ne,ova 2 sto je masa dobio u Belgiji i 4 oduzeta Hamiltonu ce odluciti sampiona.
Koliko je meni poznato da je Kimi vama okrenuo leđa i sad je crven pa tebe ako nije blam onda se raduj njegovoj pobedi ako do iste kojim čudom dođe jer koliko ja vidim od njega nema vajde ove sezone.