FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hamilton ide na 3 stopa, sve i da padne kisa ne vidim nacin da se domogne bodova.
U Red Bulu su bili maksimalno korektni prema Ferariju, ili da kazem nisu smeli da se bune zbog Kimija. Meklaren bi odmah dobio +5 mesta, mada nam to ove sezone nista ne znaci.
Imam utisak da ce Red Bul odraditi Silverston rutinski, kao sto je BGP do sada radio ostale trke. Jedino se plasim nekog sranja od strane Barikela. Covek je toliko poludeo u poslednje vreme da preti da nadmasi cuvenog Takumu :) .

Hamilton ide na 3 stopa, sve i da padne kisa ne vidim nacin da se domogne bodova.
U Red Bulu su bili maksimalno korektni prema Ferariju, ili da kazem nisu smeli da se bune zbog Kimija. Meklaren bi odmah dobio +5 mesta, mada nam to ove sezone nista ne znaci.
Imam utisak da ce Red Bul odraditi Silverston rutinski, kao sto je BGP do sada radio ostale trke. Jedino se plasim nekog sranja od strane Barikela. Covek je toliko poludeo u poslednje vreme da preti da nadmasi cuvenog Takumu :) .

Dobro je da nisam jedini koji je to primetio ali me ne čudi :thumbdown:

Трка ништа нарочито...
Свака част Фетелу, маестрално одвежене трка.
Вебер такође одличан, односно цео Ред Бул тим.
Брон нешто слабији, али верујем да нам то свима прија.
Ми, па добро је кад није могло боље.
Кими помало поспано, али Маса је одличан, извукао је максимум у овом тренутку, свака му част:klap:
И Розберг се трудио, само да је још Накађима био коју позицију више, честитао бих сад и Вилијамсу.
Сребрне нећу да коментаришем, довољно се они и сами "једу", па нећу да им стајем на муку, али не могу да не споменем ону Хамилтонову почетничку грешку, помало брука и срамота, па какав год да је болид.

Besprekoran vikend za RBR.
Svaka cast.
Prvenstvo je spaseno,bar do sledece trke.
Ako bi se ponovio ovakav ishod,mogli bismo gledati ozbiljnu borbu do kraja,jer se RBR znacajno popravio za poslednjih 15 dana.
Bebeto je ozbiljnim pristupom trci uzeo dosta bodova.Lepo za njega.
Rosberg veoma solidan.
Kimi se nije pretrgao.
Prvi stint je bio odlican.Alonso,Heidfeld,Lewis i Kubica su se lepo borili.
Posebno je bilo interesantno gledati bliske susrete Alonsa i Lewisa,gde je ovaj prvi maestralno kontrolisao neposlusni bolid,a Hamilton veoma vesto izbegao sudar,kada je Alonso izgubio kontrolu nad autom i usao mu u putanju.Posle toga su obojica pokvarili utisak,narocito Lewis.Veoma je neoprezno i opasno onako nagaziti travu na kocenju.
Sutil/Kovalainen-amaterski obojica.
Na kraju se mora narocito pohvaliti Fisichella.Ulazak u 10 je veliki podvig,uprkos jadnom McLarenu,Renaultu,pa i BMW-u.

Kao deca ste...Gde ste vi cele sezone,niste svi zajedno 5 postova napisali[osim Tasman-a].
Ako se popnete na podijum do kraja,popecete se i nama na ...glavu.:lol:

:lol:

Isto sam i ja hteo jutros napisati,ali sam odustao.Ne zelim ljudima stajati na muku.:mrgreen:
Od izrazito "crvenog" foruma,ovo postade upadljivo "srebrno" mesto.
Pomislio bi covek da vecina njihovih navijaca navija samo kada se pobedjuje i uspesno "saradjuje" sa FIA.:whistling:

Trka ni preterano zanimljiva, ni predosadna. Nešto između.
Vettel odličan, ali moj heroj dana je Fisichella. Dueli Alonsa i Hamiltona sa 2 BMW-a, kao i njihov međusobni duel su highlight trke. Tupavi komentator nije ni provalio da je Hamilton zapravo prestigao Alonsa kada su navijači skočili na noge. Ne, on je tu video da je Hamilton samo "odbranio poziciju“. :dash: I glupa tv FOX- reklame na svaka 3 kruga!

Trka ni preterano zanimljiva, ni predosadna. Nešto između.
Vettel odličan, ali moj heroj dana je Fisichella. Dueli Alonsa i Hamiltona sa 2 BMW-a, kao i njihov međusobni duel su highlight trke. Tupavi komentator nije ni provalio da je Hamilton zapravo prestigao Alonsa kada su navijači skočili na noge. Ne, on je tu video da je Hamilton samo "odbranio poziciju“. :dash: I glupa tv FOX- reklame na svaka 3 kruga!

Ja bih mu dao da ceo dan lize sapun i nosi sombrero od ljutog luka.:lol:

Kao deca ste...Gde ste vi cele sezone,niste svi zajedno 5 postova napisali[osim Tasman-a].
Ako se popnete na podijum do kraja,popecete se i nama na ...glavu.:lol:

A mi smo tu, cutimo i posmatramo sa strane. Nemamo nameru da se penjemo na glavu, nego neko iz srebrnih nas je vuko za jezik pre jedno 3-4 trke pa eto da se javimo ;)
Mrzi me da cesljam i citiram ko je to bio...
Siguran sam da ce podijuma biti i to vise puta...

Ja bih mu dao da ceo dan lize sapun i nosi sombrero od ljutog luka.:lol:

:hahaha1::hahaha1:

Mogu vam reci da sam danas malo manje spavao nego inace :cool:
Ali tradicionalno, vec nekoliko godina unazad, trke na Silverstonu su zanimljive. Spomenuo bih 2003. i proslogodisnju, potajno sam se nadao da bi i ove godine mogla pasti koja kapljica od gore, malo da zabiberi celu stvar.

Vettel i RB maestralni danas. Staza im je legla u potpunosti, to je ocigledno. Bron tu i tamo. Retko lose izdanje. Sredice to cika Berni da vec u Nemackoj bude dvostruka.

Kakva borba na zacelju dva svetska sampiona. Lewis sa onakvim krsom je dao sve od sebe, Alonso korektan, cak sam ostao iznenadjen, s obzirom da im prijateljstvo cveta :hahaha: Na kraju Lewisova greska mi je malo pokvarila utisak, jer sa ovim smecem od auta nije ni mogao bolje :confused:

Zao mi Fizika. Uz malo srece i nekog odustajanja, mogao je to biti bod zlata vredan. Sve u svemu, zanimljiva trka, dosta lepih duela i malo odustajanja. Heikija sam vec navikao da vidjam pored staze :roll:

“I did the best I could today. I was pushing as hard as I could but our car is too slow."

Kratko i jasno, cini mi se. Nisam ni ocekivao vise. Mclaren je od pocetka katastrofalan, bolid je krs, nocna mora...

@Acajagodinac
Tebi je izgleda draze da gledas vodonose i ilegalce na vrhu. Pa dobro, od sledece sezone ces moci da uzivas u spektaklu pet-sest timova plus Berni-Mozli. Vrhunski, nema sta.

Nemojte se tome nadati i ferari i meclaren ce nakraju poviti rep ostati.Seti se samo koliko je ferari profitirao pre neku godinu kada su wiliams ,meklaren i jos neki timovi isto to uradili,ferari je pdrzao mozlija i paf grdne titule dupli arsini za ferari,mnogo vise novca za ferari.Zasto bi sada wiliams pristao uz ferari ai ja takodje.Pa vi iz meclarena ste najvise izgubili.Kaznjavani ste za svakakve gluposti,oduzimani su vam bodovii,oduzimane su vam titule,namam nista protiv vas,ali jednostavno ne zasluzuje ovakav tim da ovako prolazi.Ai hamilton,covek jednostavno ne izvlaci nista iz ovog bolida a taj meclaren moze vise.Pa taj ferari nista nije bolji od vas,a pogledajte masu i raikonena,bar se truide.Averujte mi da od rasturanja nema nista,previse bi taj ferari izgubio da se ne takmici u F1 pa ne samo ferari veci ostali timovi.Avec je i pokrenuta tuzba protiv ferarija.I zasto je za vas vodonosa baton vetel i ostali.Zasto vam je krivo kada je neko bolji od vas.Dali bi i wiliams bio vodonosa da je kojim slucajem bio prvi.Ljudi nema nista od rasturanja,sve su to prazne pretnje,samo ce neko dobro da profitira.Da su nesto stvarno hteli oni bi jos sada izasli iz f1 irestali da se trkaju.A ja necu nista gledati.Secacu se strasnih trka sedamdesetih,osamdesetih pa i donekle devedesetih.Aprotiv mozlija sam i ja :confused::(

", па нећу да им стајем на муку, али не могу да не споменем ону Хамилтонову почетничку грешку, помало брука и срамота, па какав год да је болид.

Ma bitno je da je covek odradio pioruetu za publiku da pokaze da zna i takvim ce ponasanjem da i dalje omalovazava meclaren i ljude u njemu.Covek se ponasa kao da je pobedio a zahvaljujuci hamiltonu meclaren je postavio novi rekord.4 trke bez bodova.Razbili ste rekord iz 1981.BRAVO.Hoce li se neko opametiti i zameniti crnca.Pa imate valda jos nekog vozaca.:confused:

Kaznjavani ste za svakakve gluposti,oduzimani su vam bodovii,oduzimane su vam titule

Pa smo i pored toga uzeli prosle godine titulu.

Pa imate valda jos nekog vozaca.:confused:

Nama je i ovaj dobar, uzeo je titulu i dovoljno se pokazao. A i ja bi isto radio pred svojim navijacima, cak i vise mozda :mrgreen:

Mogu li da ti postavim jedno pitanje, ali bez ljutnje?
Zasto svaki tvoj odgovor i reci u postu izgledaju kao da su napisane posle par casica dobre zestine? :)

Pa smo i pored toga uzeli prosle godine titulu.

Nama je i ovaj dobar, uzeo je titulu i dovoljno se pokazao. A i ja bi isto radio pred svojim navijacima, cak i vise mozda :mrgreen:

Mogu li da ti postavim jedno pitanje, ali bez ljutnje?
Zasto svaki tvoj odgovor i reci u postu izgledaju kao da su napisane posle par casica dobre zestine? :)

:D:DMa braticu ja toliko postujem i cenim meclaren,ali mi je krivo velicanje hamiltona kao vozaca kada znamo da je titulu jedva uzeo a po meni je masa vise zasluzio.To bi bilo kao kada bi ja sada velicao vilneva.Uzo covek titulu,bezobzira sto sa onakvim wiliamsom bi svako uzo tada titulu.Igde je sada vilnev.Tako ce proci i hamilton,samo ce meklaren mnogo da izgubi dok shvati.A volim i domacu lozu dok gledam trku.:lol::lol:

:D:DMa braticu ja toliko postujem i cenim meclaren,ali mi je krivo velicanje hamiltona kao vozaca kada znamo da je titulu jedva uzeo a po meni je masa vise zasluzio.To bi bilo kao kada bi ja sada velicao vilneva.Uzo covek titulu,bezobzira sto sa onakvim wiliamsom bi svako uzo tada titulu.Igde je sada vilnev.Tako ce proci i hamilton,samo ce meklaren mnogo da izgubi dok shvati.A volim i domacu lozu dok gledam trku.:lol::lol:

Hamilton nije nimalo los vozac, dovoljno je reci da je najmladji svetski sampion. A Vilneva sam u subotu video u Ferariju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back