gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Haha a slusajte Klarksonov komentar iste situcije!

Ali ona preticanja su stvarno nevidjena, kada lik kasno koci, i sa kontrom jedva odrzi bolid na stazi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E тако се то ради![]()
Niko nije spomenuo da ste promenili oba motora i Massi i Alonsu i da je Alonso imao problem sa pregrevanjem?

Niko nije spomenuo da ste promenili oba motora i Massi i Alonsu i da je Alonso imao problem sa pregrevanjem?

A sezona duuugaaaa...![]()
To je лепо од тебе![]()
Nekada sam navijao za Barikela (pre nekih 7 godina), a od onda nisam pratio. Sad opet počinjem sa favoritom u Masinom obličju. Od vozača gotivim jedino još Trulija.Aha, nešto se lepim za Brazilce.Nekada sam navijao za Barikela (pre nekih 7 godina), a od onda nisam pratio. Sad opet počinjem sa favoritom u Masinom obličju. Od vozača gotivim jedino još Trulija.
P.S. Ferari ne volim, odnosno što se timova tiče ne navijam ni za koga... samo ''Reno'' možda i to je to.

Е то већ није лепо од тебе
пс.
Занимљив избор возача...
Predji na Zacin C.

,jedino sad da potrazim ferarije iz tog ugla, nisam ih bas primetiomozda ti je Vegeto truli zanimljiv zbog imena i prezimene, meni je zbog toga Jarno Truli - zvucno nekako i zanimljivo, i ja navijam za masu ove sezone kao i prethodnih, mislim od kada je sumaher bio otisao iz f1, navijao bi ja i onda za masu mozda ali se tad po nemi vise znalo ko je prvi vozac tima, pa je sumaher imao prioritet te masa sigurno ne bi isao na titulu - valjda je tako, sad kada bi birao izmedju sumahera i mase verovatno bi bio masa, pogotovo sto je u ferariju, a i ovaj ima 7 titula, a kad bi birao izmedju masi koji ne bi bio u ferariju i ferarija e, to se valjda nece dogoditi, onda bi voleo da masa osvoji titulu vozaca, a ferari konstruktorsku, ma najbolje da su masa i sumi u ferariju poa dajedne godine osvoji masa a jedne sumi
e izvinte ljudi zbog nepreglednog i mozda nerazumljivog teksta
Krenem po stari hleb.....Ove sezone navijam za Masu samo da kažem...![]()
P.S. Ferari ne volim
Promenili su oba motora čisto da budu 100% sigurni. Ništa specijalno im nije bilo nego im je bila sumnjiva telemetrija na oba.
btw. Što se tiče pregrevanja oba ferrarija imaju isti problem kad priđu blizu drugom bolidu uvuku vreo vazduh od izduvai to im pravi problem, tj. dovodi do blagog pregrevanja. Videlo sa kad je Glavonso prišao blizu Vetelu kako beži levo-desno da ne bude direktno iza njega.
...vi kao da vozite mlaznjake,sunce ti .ebem!!!