arkona1168
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
Tim ce,nadam se,itekako ispastati!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ej, sve što se dešava sa Meklarenom i komentari njihovih navijača mi uvek redovno liče na stav klasičnih srpskih vozača - onaj majstor sa paukom je stoka što mi je digao auto, a nisam ja stoka što sam pogrešno parkirao!
Ljudi, vi treba da se zapitate zašto baš Hamiltona cimaju - pa imaš radio snimak i snimak novinara (nađi na youtube) gde je sam rekao da su mu naredili da pusti Trulija, a posle je sudijama prodavao m... za bubrege kako NIJE. Niko ga nije tukao po ustima. Pa nisu svi ovce ovde i čekaju malog engleza da dođe da ih šiša...
I treba da bude kažnjen jer uvek nešto muljaju i stalno imaju neke žalbe i "nepravde", a redovno su u glavnoj ulozi sa nekim ne regularnostima... (McM)
Tim ce,nadam se,itekako ispastati!!!!
Барикело је изгледа променуо мењач.
То су сад већ игре унутар тима.
Боље да се суспендује један човек него цео тим да испашта.
Dave је ту жртва (по мом мишљењу).
ma cela F1 je farsa, sta vam je. Ogromne se pare tu vrte, a da bi to moglo, gledanost mora biti odlicna, a sam sport mora biti pokriven i u medjusezoni, kao sto i jeste poslednjih 2-3 godine. Skandali, kazne, otkazi, sve je to sastavni deo tako visokog rejtinga. Berni i Max mrze crnce, to je jasno ko dan, i vole da kazne Hamiltona nego leba da jedu. A Mclarenu je on jedina sansa, pa ce lako da zrtvuju nekoga iz svojih redova, sve je to da se zadovolji neka procedura, show must go on.
I ovi uspesi BGP-a, pa ko mislite da je kupio taj tim nego Berni? Za odrzanje F1 takmicenja neophodno je da postoji dovoljan broj timova, a pogotovo jacih timova. Pa je covek bez problema dao kintu Brownu da sacuvaju tim i takmicenje. A iznenadni uspeh BGP bolida? Zar nije isto kao kad je Sumaher u Benetonu pravio cuda na pisti, pa posle mu nalazili duple rezervoare, gubljenje 8 litara telesne tecnosti, tanje daske na podu...zar nije isto kao kad su Alonsu dali mass dumper pa ga izvadili taman u trenutku da sezona bude relativno neizvesna? Isto je i sada, difuzor sumnjive legalnosti, ipak treba taj tim da dobije i sponzore, naravno. A i promena na vrhu u konkurenciji timova nije losa stvar za gledanost.

Ali dok traje,nece dugo,daj bar da se ne lazemo u lice na ovako plitak nacin

Izletali su jos neki iza sefti cara,naprimer cultard dok je bio u meklarenuMeni najmanje smeta kazna za Lewisa,narocito ako je opravdana.
Problem je sto "trust mozgova" iz FIA-e nije u stanju resiti veoma jednostavnu stvar u nekom normalnom roku.
Dva puta menjaju odluku i treba im 5 dana.
Ako je tako ocigledno kriv,sta su cekali?!Mozda mito![]()
Stvaraju mi vec osecaj mucnine svojom nesposobnoscu i neefikasnoscu.
Cak i u pravosudju postoji zastarelost predmeta ili tako nesto.Mozda bi i u F1 trebalo odrediti neku granicu kada nesto zastareva.Ako su suvise glupi da u toku trke ili posle nje donesu odluku,neka je ne donose.Ionako smo svi bili najsrecniji poretkom posle trke.I najrealniji je.
A treba reci i da je Trulli stvarno "bolid".Koliko moras biti neozbiljan da onako izletis iza SC-a.50 krugova u trci nije izleteo,a uspeo je pri manjoj brzini.Konjina.
A moglo bi se postaviti pitanje i zasto on nije stao,kad je to uradio Hamilton.Ne,ne,on je smatrao da mu trece mesto pripada.I vratio se na to mesto.E,posto si preticao pod SC-om,treba da snosis posledice.

Nemogu da setim samo koje godine,ali tada je vozio sa hakinenom.Podrzavam
Ali se plasim da ce lakrdije biti sve dok FIA bude ovako konfuzna,zlonamerna,neobjektivna...
Svaku aferu oni jos duplo naduvaju i u tome su neumorni.
Obicni ljudi su vec umorni.![]()

Onda i za njega vazi ista konstatacija.Izletali su jos neki iza sefti cara,naprimer cultard dok je bio u meklarenuNemogu da setim samo koje godine,ali tada je vozio sa hakinenom.
Umorni su jer su rano ustajali za Australiju
Nema nerviranja,samo mi je krivo sto Vettel nije video normalnu F1