FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Барикело је изгледа променуо мењач.

пс.
Јести ли приметили да су на оба тренинга првих 15 возача били у једној секунди:eek:
И још нешто..
Велике су шансе да у недељу пада киша, баш ме интересује како ће изгледати када се око 18х надвију облаци над стазом.

Ej, sve što se dešava sa Meklarenom i komentari njihovih navijača mi uvek redovno liče na stav klasičnih srpskih vozača - onaj majstor sa paukom je stoka što mi je digao auto, a nisam ja stoka što sam pogrešno parkirao!
Ljudi, vi treba da se zapitate zašto baš Hamiltona cimaju - pa imaš radio snimak i snimak novinara (nađi na youtube) gde je sam rekao da su mu naredili da pusti Trulija, a posle je sudijama prodavao m... za bubrege kako NIJE. Niko ga nije tukao po ustima. Pa nisu svi ovce ovde i čekaju malog engleza da dođe da ih šiša...
I treba da bude kažnjen jer uvek nešto muljaju i stalno imaju neke žalbe i "nepravde", a redovno su u glavnoj ulozi sa nekim ne regularnostima... (McM)

Meni najmanje smeta kazna za Lewisa,narocito ako je opravdana.
Problem je sto "trust mozgova" iz FIA-e nije u stanju resiti veoma jednostavnu stvar u nekom normalnom roku.
Dva puta menjaju odluku i treba im 5 dana.
Ako je tako ocigledno kriv,sta su cekali?!Mozda mito :think: :roll:
Stvaraju mi vec osecaj mucnine svojom nesposobnoscu i neefikasnoscu.
Cak i u pravosudju postoji zastarelost predmeta ili tako nesto.Mozda bi i u F1 trebalo odrediti neku granicu kada nesto zastareva.Ako su suvise glupi da u toku trke ili posle nje donesu odluku,neka je ne donose.Ionako smo svi bili najsrecniji poretkom posle trke.I najrealniji je.
A treba reci i da je Trulli stvarno "bolid".Koliko moras biti neozbiljan da onako izletis iza SC-a.50 krugova u trci nije izleteo,a uspeo je pri manjoj brzini.Konjina.:thumbdown:
A moglo bi se postaviti pitanje i zasto on nije stao,kad je to uradio Hamilton.Ne,ne,on je smatrao da mu trece mesto pripada.I vratio se na to mesto.E,posto si preticao pod SC-om,treba da snosis posledice.

Poslednja izmena:
Tim ce,nadam se,itekako ispastati!!!!

"Hajte,levaci,sad mi vise ne trebate". Ovo je iz Nadrealista.Dugo je da se objasnjava.Ko je gledao, setice se.:D
Elem,sada Ferrari ima sa kim da se nadmece.Tu je BGP,Williams,Toyota,RBR...
rivala na pretek.Koji ce vam Mclaren...;)
U ovako divnom takmicenju nikome ne trebaju "crne ovce" da kvare ugled,tesko stican,narocito prosle godine.:thumbdown:

Nit mi treba meklaren nit moj Ferrari u ovoj farsi,Maleziju mogu slobodno prespavati i skinuti trku sa BBC prenosom,toliko je zeljno iscekujem. Kao sto je neko rekao,sampiona za 2009. znacemo verovatno 2010.

Ali dok traje,nece dugo,daj bar da se ne lazemo u lice na ovako plitak nacin

ma cela F1 je farsa, sta vam je. Ogromne se pare tu vrte, a da bi to moglo, gledanost mora biti odlicna, a sam sport mora biti pokriven i u medjusezoni, kao sto i jeste poslednjih 2-3 godine. Skandali, kazne, otkazi, sve je to sastavni deo tako visokog rejtinga. Berni i Max mrze crnce, to je jasno ko dan, i vole da kazne Hamiltona nego leba da jedu. A Mclarenu je on jedina sansa, pa ce lako da zrtvuju nekoga iz svojih redova, sve je to da se zadovolji neka procedura, show must go on.
I ovi uspesi BGP-a, pa ko mislite da je kupio taj tim nego Berni? Za odrzanje F1 takmicenja neophodno je da postoji dovoljan broj timova, a pogotovo jacih timova. Pa je covek bez problema dao kintu Brownu da sacuvaju tim i takmicenje. A iznenadni uspeh BGP bolida? Zar nije isto kao kad je Sumaher u Benetonu pravio cuda na pisti, pa posle mu nalazili duple rezervoare, gubljenje 8 litara telesne tecnosti, tanje daske na podu...zar nije isto kao kad su Alonsu dali mass dumper pa ga izvadili taman u trenutku da sezona bude relativno neizvesna? Isto je i sada, difuzor sumnjive legalnosti, ipak treba taj tim da dobije i sponzore, naravno. A i promena na vrhu u konkurenciji timova nije losa stvar za gledanost.

ma cela F1 je farsa, sta vam je. Ogromne se pare tu vrte, a da bi to moglo, gledanost mora biti odlicna, a sam sport mora biti pokriven i u medjusezoni, kao sto i jeste poslednjih 2-3 godine. Skandali, kazne, otkazi, sve je to sastavni deo tako visokog rejtinga. Berni i Max mrze crnce, to je jasno ko dan, i vole da kazne Hamiltona nego leba da jedu. A Mclarenu je on jedina sansa, pa ce lako da zrtvuju nekoga iz svojih redova, sve je to da se zadovolji neka procedura, show must go on.
I ovi uspesi BGP-a, pa ko mislite da je kupio taj tim nego Berni? Za odrzanje F1 takmicenja neophodno je da postoji dovoljan broj timova, a pogotovo jacih timova. Pa je covek bez problema dao kintu Brownu da sacuvaju tim i takmicenje. A iznenadni uspeh BGP bolida? Zar nije isto kao kad je Sumaher u Benetonu pravio cuda na pisti, pa posle mu nalazili duple rezervoare, gubljenje 8 litara telesne tecnosti, tanje daske na podu...zar nije isto kao kad su Alonsu dali mass dumper pa ga izvadili taman u trenutku da sezona bude relativno neizvesna? Isto je i sada, difuzor sumnjive legalnosti, ipak treba taj tim da dobije i sponzore, naravno. A i promena na vrhu u konkurenciji timova nije losa stvar za gledanost.

Ma da ti si se nasao sad da nas obrazujes kao mi to ne znamo . :hahaha:

Sklanjaj se sa teme smaracu !

Zivela F1 ! :mrgreen:

Meni najmanje smeta kazna za Lewisa,narocito ako je opravdana.
Problem je sto "trust mozgova" iz FIA-e nije u stanju resiti veoma jednostavnu stvar u nekom normalnom roku.
Dva puta menjaju odluku i treba im 5 dana.
Ako je tako ocigledno kriv,sta su cekali?!Mozda mito :think: :roll:
Stvaraju mi vec osecaj mucnine svojom nesposobnoscu i neefikasnoscu.
Cak i u pravosudju postoji zastarelost predmeta ili tako nesto.Mozda bi i u F1 trebalo odrediti neku granicu kada nesto zastareva.Ako su suvise glupi da u toku trke ili posle nje donesu odluku,neka je ne donose.Ionako smo svi bili najsrecniji poretkom posle trke.I najrealniji je.
A treba reci i da je Trulli stvarno "bolid".Koliko moras biti neozbiljan da onako izletis iza SC-a.50 krugova u trci nije izleteo,a uspeo je pri manjoj brzini.Konjina.:thumbdown:
A moglo bi se postaviti pitanje i zasto on nije stao,kad je to uradio Hamilton.Ne,ne,on je smatrao da mu trece mesto pripada.I vratio se na to mesto.E,posto si preticao pod SC-om,treba da snosis posledice.
Izletali su jos neki iza sefti cara,naprimer cultard dok je bio u meklarenu:per::lol::lol:Nemogu da setim samo koje godine,ali tada je vozio sa hakinenom.

Izletali su jos neki iza sefti cara,naprimer cultard dok je bio u meklarenu:per::lol::lol:Nemogu da setim samo koje godine,ali tada je vozio sa hakinenom.
Onda i za njega vazi ista konstatacija.;)
Umorni su jer su rano ustajali za Australiju :lol:

Nema nerviranja,samo mi je krivo sto Vettel nije video normalnu F1

Da,da,nedostatak sna ume coveka uciniti nervoznim.:)
Potpuno si u pravu ovo za Vettela.
I jos nekoliko vozaca(bar 4-5).
Vozacki gledano,imamo sve uslove za sjajne trke,ali FIA aparatcici ne mogu to obezbediti.
A to im je jedina svrha.:roll:
Nisu oni krivi.Nikako.:thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back