BojanKosta
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Ne mogu nikako da formatiram hard disk. Probao sam svakako i nista nije uspjelo. Molim pomoc. Imam XP sp2. Nemam particija samo C:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravi sam reci snejks zar ti nisi odavno otisao sa ovog foruma rekao si da su ovde sve amateri. Pozdrav

1.možda i jesi glup , a možda i nisiOvako momci 1. nisam glup; 2. imam cd; 3. znam ja da on meni ponudi da brisem particiju ili da pravim novu kad ponovo hocu da instaliram win ali nece nista od toga; 4. ako nema neko neku dobru ideju bolje da nista i ne pise; 6. svaka cast izuzetcima ali nemojte odmah da napadate kad ni sami neznate koji je proble. 7. odlicno znam engleski jezik
Zaboravi sam reci snejks zar ti nisi odavno otisao sa ovog foruma rekao si da su ovde sve amateri. Pozdrav
Pozdrav svima. Evo samo da se zahvalim svim na pomoci. Evo za one koji ne znaju low level format se drugacije zove i physical format. Ova vrsta formatiranja se ne moze koristiti na novim vrstama IDE/ATA ili SCSI hardovima jer se tako moze unistit hard disk. Ova vrsta se koristila na starim modelima koji su koristili staru MFM tehnologiju da bi duze trajali. E sad da vam kazem da mi nije prvi put da sebi formatiram hard disk i ovo mi se nikad nije desilo. Na kraju sam odnio hard u servis i ni oni nisu uspjeli da ga formatiraju pa sam kupio novi i sto se mene tice mozete slobodno da zatvoriti ovu teme, a Snejks nemam namjeru uopste da se svadjam sa tobom ti si samo jos jedan amater.