- Poruka
- 470
Pokušao sam formatirati sa ovim opcijama:
I dobio sam:
U čemu je problem?
I dobio sam:
U čemu je problem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokušao sam i dobijam istu poruku.Ne znam, probaj na MS DOS format odnosno FAT 32.
Probao sam skinuti taj readonly preko cmd-a ali iako je pisalo da je uspelo, izađem i ubacim fleš opet i probam format i ništa, ista poruka.Enkriptovan je disk.
već sam uradio to, ali je njegov opis pogrešan što se tiče kucanja. nije read-only nego readonly. i ne radi mi osim poruke koja je fakeHey there!
My name is Ravi, an independent advisor and expert user. I am happy to help you.
I understand how frustrating it can be to get "This disk is write-protected". Let's fix it together.
Follow these steps:
1. Hit Windows Key + X on your keyboard, and select Command Prompt (Admin) from the menu.
2. Type diskpart and press Enter.
3. Type list disk and press Enter.
4. Type select disk #(ex: Disk 1) to select the disk which is write-protected and press Enter.
5. Type attributes disk clear read-only to change the disk’s properties so that it is no longer read-only and press Enter.
6. Type exit and press Enter twice to exit Diskpart and Command Prompt continuously. Re-plug your USB flash drive to check if the write protection error is solved.
If you have already tried it, and If this hasn't worked, please scan for viruses.
Feel free to get in touch again if you have any additional questions.
Ma dobro, to je greska u kucanju.već sam uradio to, ali je njegov opis pogrešan što se tiče kucanja. nije read-only nego readonly. i ne radi mi osim poruke koja je fake
Sve što je predložio, nema virusa.jesi probao ovu drugu varijantu sto je predlozio?
Sigurno, a šteta, nema ni dve godine kako je korišćen.Ako to sve ne uspe, onda je disk screwed up, probas i neki drugi flash, ako probas duze formatiranje to moze i da potraje dugo.
Nemam to.Pa mozda ti flash ima onaj jumper preklopnik da moze da prelazi u RO i RW...to je bilo kod nekih kvalitetnih usb flash kingstona..
A pa malo je to dve godine da traje., izgleda da su to pre pravili kvalitetnije.Sve što je predložio, nema virusa.
Sigurno, a šteta, nema ni dve godine kako je korišćen.
Nemam to.
Koliko je fleš nepouzdan za skladištenje podataka to je haos.Meni su u zivotu dva flesha crkla, jedan neki Take MS i jedan Kingston, preko Kingstona sam terao i neke sisteme pa je verovatno sbog toga i riknuo, koristio sam ga nakon toga jos par godina i u jednom momentu kad je trebalo da se upise nesto, on to odradio ali kad se fleshka otvorila samo neki hijeroglifi, stojali a imam neki praistorijski Kingston koji i dalje radi bez greske, pu pu da ga ne ureknem.
ma imam ga ja od ranije ali nisam ga koristio dugo.A pa malo je to dve godine da traje., izgleda da su to pre pravili kvalitetnije.
Hard diskovi su pouzdaniji, meni su crkavali bas kad ga ja zeznem, kad cackam nesto sto ne treba, inace ovako sam od sebe nikad.Koliko je fleš nepouzdan za skladištenje podataka to je haos.
ma imam ga ja od ranije ali nisam ga koristio dugo.