******* for femine (humanitarna akcija)

Tuzni_patak

Elita
Poruka
18.247
MTV je pokazao pokret ******* for femine.

Aktivisti se javno promovišu bilo kojim vidom seksa ili promovišu i evociraju imaginaciju seksa , shvatajući da je seks najtraženiji i najuticajniji proizvod 21 veka.

Parole su im....

Kad se je..bete mislite na afriku.
Kad ispraznite jaja, mislite koliko su prazni stomaci afričke dece.
Učinite da i drugi budu sretni poput vas
Vaše pušenje , a za drugoga zdravlje.
Itd....

I odziv je veliki , jer se sve u vezi seksa mnogo bolje pamti nego bilo koji drugi pamflet ili reklama-agitacija....

Dakle gladnice, ima li hleba za afriku u Srbiji?

ajd ubaci mesto AFRIKA neko nashe podrucje pa kako zvuci ali shta znam mozda to ovako sebi u svesku kao nije korektno mozda ovako javno... mada imaju i oni svoja krizna zarishta zar ne al mozda im skrenu paznju afrikom.. jeeee kad su ono beshe oni pregovori... e mada afrika su nashi nesvrstani prijatelji bolje s njima da se sparujemo nego s ovim natovcima.. tako da malo afrika malo domace.. glp... kako je odziv veliki daju velike priloge za afriku.. ali nije samo to humanitarno.. ne znam zar to ne kvari... idem da se ugasim sada

aha
sex sells
mada ja zaista ne razumem zašto bi odziv bio veći nego inače.. jedino ako nisu udarili po griži savesti onako svojski, a ona iz ovih ili onih razloga i tako često prati taj seks.. (kao, ja sam obesna, varam muža, krešem se sa pola komšiluka, goreću u paklu aaaaaaaaaaaa, daj da malo popravim karmički status, 15USD, sad sam mirna)
ne znam..

nije za kviska nego za frojda =)
:lol: Bravo Parka. :D

bug.gif

Back