Foo Fighters

to sam i ja chula da ce (kao) na exit da dodju..kao i radiohead depeche mode...al nista od toga..lepo je sto ti to pokusavas..al slaba vajda..;) mada opet i ko zna :? kad su pumpkinsi razmisljali....

Ja nešto kao pokušavam, ali ne vredi izgleda da nema puno fanova u Srbiji za Fighterse. Čini mi se da se ovde samo sluša jedno te isto jedno te isto ... Malo eksperimentisanja nije loše. Kamo sreće da dolazi više raznih grupa i pevača, bogata ponuda, pa imaš kintu i bez opterećenja odeš i na grupu koju manje gotiviš, pa kažeš, uuu nije ovo loše, baš sam se lepo proveo/la. Važno je kada je došao Braian Fery da su svi pohrlili. Samo jedno te isto... :evil: :confused:

I ja slusham foo fighters:)Najvishe mi se svidjaju pesme The pretender, Summer's End, Cheer up Boys, No way back...Njihova muzika je uglavnom rock, ali ima nekoliko pesama koje su balade.Vishe volim njihove rock pesme, mada su i balade okay:ok:

The pretender, Summer's End, Cheer up boys, In your honour, Hell...

U zavisnosti od raspoloženja, prijaju mi razne njihove pesme. Možda su mi najbolje Low (spot za ovu pesmu je skroz otkačen), Everlong, I'll stick around, itd, u poslednje vreme je aktuelan singl Let it die. Priča se da je Grohl to kao napisao za Kurta, ali mislim da se on odavno sklonio iz njegove senke.
Imaju gomilu odličnih pesama, ali što je najbitnije za njih važi da imaju fantastične koncerte, tako da se nadam i isčekujem da ćemo ih jednom videti ovde u Srbiji. :ok:

He's there in case I won it all
He's scared 'cause I want
He's scared in case I want it all

(chorus)
All in all the clock is slow
Six color pictures all in a row
Of a marigold

(chorus)

He's there in case I want it all
He's there 'cause I won

(chorus)

Ima li josh nekoga ko voli foo fighters?!?:)

Da, ja volim Fighterse, šta više obožavam ih. Do The Pretender pesme nisam ih ni primećivala. Nekako su slabo zastupljeni u našim krajevima, mnogi nisu ni čula za njih a i vlada mišljenje da sviraju njanjave pesme, što uopšte ne stoji. Ja sam inače obožavalac čvršćeg rokerskog zvuka, pa ako sam posle Led Zeppelin, Pink Floyda, AC / DC , Metallice izabrala i Foo Fighterse pokazatelj je njihovog stila. Pored dobre muzike veoma me oduševljava posvećenost grupe svom poslu, a pogotovo vođe Davea Grohla za koga nikada nećete videti da odrađuje svirku ili što kažu peva s pola glasa. Od početka, od Nirvane muzika je njegov način života, njegov život. Ovo govorim na osnovu gomile materijala koje sam odgledala sa njihovih koncerata. Ono što ih možda čini nekom odbojnim jeste skonost da prave komične spotove. Što u stvari i nije loše, već samo pokazuje da sem dobre svirke, Dave Grohl ima i glumački talenat.
Da ne dužim priču, samo preporučujem da pronađete muziku od ove grupe i da je slušate i uživate. I nadam se da ćemo ih i mi uskoro videti uživo, jer su im koncerti odlični.

Poslednja izmena:
Da, ja volim Fighterse, šta više obožavam ih. Do The Pretender pesme nisam ih ni primećivala. Nekako su slabo zastupljeni u našim krajevima, mnogi nisu ni čula za njih a i vlada mišljenje da sviraju njanjave pesme, što uopšte ne stoji. Ja sam inače obožavalac čvršćeg rokerskog zvuka, pa ako sam posle Led Zeppelin, Pink Floyda, AC / DC , Metallice izabrala i Foo Fighterse pokazatelj je njihovog stila. Pored dobre muzike veoma me oduševljava posvećenost grupe svom poslu, a pogotovo vođe Davea Grohla za koga nikada nećete videti da odrađuje svirku ili što kažu peva s pola glasa. Od početka, od Nirvane muzika je njegov način života, njegov život. Ovo govorim na osnovu gomile materijala koje sam odgledala sa njihovih koncerata. Ono što ih možda čini nekom odbojnim jeste skonost da prave komične spotove. Što u stvari i nije loše, već samo pokazuje da sem dobre svirke, Dave Grohl ima i glumački talenat.

Glumachki talenat?Svaka mu chast.:)Dave Grohl osim shto ima pevachki talenat, ume i bubnjeve na svira, a nekad je bio bubnjar u Nirvani;)

Back