thedar
Aktivan član
- Poruka
- 1.254
Januar 2022
Folsom prison cover
Folsom prison cover
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti SlovenacJanuar 2022
Folsom prison cover
recimo daJesi ti Slovenac
Samo to, da kad snimim nešto, da bi mogli drugi ljudi da vide i čuju. Zapravo više da čuju ali YT treba i video pa zato onda i neka slika.Sta je tvoja namjera sa yt kanalom,tj koji ti je cilj
Znači zabava??Samo to, da kad snimim nešto, da bi mogli drugi ljudi da vide i čuju. Zapravo više da čuju ali YT treba i video pa zato onda i neka slika.
Više nije to samo zabava.Znači zabava??
Upravu si. Slika je potpuno izvan konteksta jer sam danas samo pokušao na nekom sajtu da probam da uradim i zamijenim background u pozadini. Nisam pri tom mislio uopšte na kontekst več samo pokušao ili če mi uspjet zamijenit ili ne. Pa je ovo nastalo. Ali video pravi je od 2022 godine i nema toga backgroundaTo je u redu,koliko vidim ovo je neka kantri pjesma i za sliku si trebao nešto sto podsjeća na vesterne,video bi trebao da prati muziku
Cover je na pjesmu od Johnny Casha ali na svoj način, da nije u pitanju total try to replicated.Kad sam vidio naslov covera mislio sam da je u pitanju obrada Johnny Casha. Svejedno cover mi se sviđa. Generalno ne slušam kantri muziku, ali je cijenim.