Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KUD.21 MAJ BEOGRAD:STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE.
da si krenuo na vreme ne bi morao da trazis za sarijeAnonymous:KUD.21 MAJ BEOGRAD:STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE.
ja ocu jednom da idem da igram folklor da naucim
ima u beogradu u OS stevan filipovic za odrasle, 1000din dva puta nedeljno
Anonymous:da si krenuo na vreme ne bi morao da trazis za sarijeAnonymous:KUD.21 MAJ BEOGRAD:STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE.
KUD.21 MAJ BEOGRAD:STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE.
Ako si stvarno zainteresovan za folklor i zelis da pocnes da igras,uclani se u bilo koji KUD (vecina KUD-ova ima program za pocetnike) :shock:Anonymous:pa aj oce neko da pravi kursich i da uci nas neuke
Anonymous:KUD.21 MAJ BEOGRAD:STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE.