Foliranje

Sedim ja tako i nešto se mislim, da li je neko ko se brzo ohladi u opšte i bio zagrejan za nekoga ili se samo folira?I Da li postoje ljudi kojima u srcu radi stalno toplo/ hladno i šta će kad im se termostat pokvari?;)
To je normalno kad sa nekim ne provodis vreme zajedno.Pa od slucaja,cas te odusevi,cas obori,ali sve bi bilo drugacije da si sa nekim cesto zajedno.

pa ne moze mene niko da "zavede", jebbote, imas oci pa i ti sama odlucujes da li ces i koliko da se primis na nekoga, ili da li ces mozda ti da se oladis, dok je vreme..
el razumes?
:kafa:

Da ponovim: "Zar ne misliš da postoje ljudi koji se baš često i lako "ohlade" od bilo koga, i da li je to fer prema ovoj drugoj strani koja je prethodno zavedena?"

A to ja sam kul ženka koju niko ne može da zavede jer ja sam najkulija od svih i samo ja zavodim i držim kontrolu mačku o... znaš gde.

I ako opet odgovoriš nešto slično samo ću izvući tupav zaključak kakav ti izvlačiš kad je seks u pitanju (ono "nisi još otkrila ženku u sebi" i td.) a to je da nisi nikada nikoga ni volela istinski.

Sedim ja tako i nešto se mislim, da li je neko ko se brzo ohladi u opšte i bio zagrejan za nekoga ili se samo folira?I Da li postoje ljudi kojima u srcu radi stalno toplo/ hladno i šta će kad im se termostat pokvari?;)

Dje me nadje..stvarno mi se pokvario termostat :zcepanje:.. Izgleda da to ide sa godinama, ti kvarovi..dovoljna je sitnica, pa da me odbije, da se ohladim..ranije sam paaatiiila do besvesti, sada amortizujem osecanja.. Racunam, ako njemu nije stalo, zbog cega ja da se mlatim, ne pada mi na pamet. E,da ..sve vise uzimam tudje reci sa rezervom, tj. manje verujem ljudima, ja se ne foliram, samo stedim sebe..

ja se brzo hladim.
obično jer skapiram na prvu da mi tip "ne leži".
jedno je dok ga gledaš i u glavi ga stvaraš onakvim kakav bi volela da je,
a skroz drugo kad s njim progovoriš.

dopadao mi se jedan dečko mesecima, viđala sam ga po gradu.
kad ga vidim, stresem se.
dobar k'o zdravlje. :rumenko:
i na kraju se osilim (:rumenko:), pa se upoznam,
pa sutradan izađemo zajedno,
pa ja prekosutra shvatim da mi više uopšte nije privlačan.

jednostavno..."brza" inteligencija, doskočice, energičnost, smejanje očima - to je za mene okidač.
ako me ne "kupiš" rečima, posle možeš i da dubiš na trepavicama, meni svejedno.

Back