foliranje orgazma

d1:
Anonymous:
Zasto.Iz opravdanoh razloga.Sto pre odglumim orgazam.Manje ce da me mrcvarite vi kreteni.E a kada mi i to dosadi.Kazem brate imas 15 min da me napalis.Ako NE skidaj se sa mene i goni se u pic-ku materinu.Da te moje oci vise negledaju.
jos si uvek onako krhka... moracu da te polako skidam... da te ne polomim... pozeleces me... polako ti prilazim... ljubim te... jezikom te trazim... rukama te ispitujem... potrazices me... bicu tvrd... zajahaces me.. onako pozudno... svidece ti se... poceces sa uzdasima... polako, a onda sve brze... ostajaces bez daha... jahacice moja... a onda polako, polako poceces da gubis svest... da se upinjes... da se preznojavas... jos... necu ti biti bitan... neces si biti bitna...nista ti nece biti bitno... samo jos malo... jos malo... aaaahhhhh

Hot. Juicy. Wonderful. 8)

Za "ojha" i ja prvi put cujem, mada kako je nastavio sa "lele" bice da je to mesavina istoka i jugozapada SCG! :D
Glumila da ... nekoliko puta... zao mi je kada vidim da se on svojski trudi, a meni se nesto ne da da dostignem vrhunac, sto da mu ne pricinim i to zadovoljstvo da me vidi potpuno zadovoljenu. Naravno, ovo ne sme da predje u pravilo. A kako... jednostavno govorim i radim isto sto i kada je "originial" u pitanju.
Htela sam jos nesto da dodam, D1 onaj opis sa pocetka strane... super je ciji god da je... a to sto gosca mislila da je to bajka... steta! Mozda stvarno nikada nije saznala da je to od reci do reci veoma realno i opipljivo i mmmm... oh Boze, pa ja sam na radnom mestu... cool.. cool...

Back