Fogvid-24, magla kao hemijsko oružje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.516
Virusna teorija zavere tvrdi da je magla hemijsko oružje

Fogvid-24 je nova teorija zavere koja kruži onlajn Ljudi tvrde da je gusta magla koja ovih dana guta delove SAD hemijsko oružje koje je napravio čovek.

U prvim danima 2025. godine, veliki delovi Sjedinjenih Država bili su prekriveni „misteriozno“ zbog koje su neki ljudi osetili čudne mirise, probleme sa disanjem i neobjašnjiv umor. Viralni video snimci ljudi koji noću sijaju svojim baterijskim lampama u maglu kako bi pokazali „neobično velike čestice“ podeljeni su hiljadama puta na platformama društvenih medija kao što su X i TikTok, što je izazvalo strahove da ovo nije obična magla već biološko oružje ispunjeno hemikalijama.

Neki teoretičari zavere povezuju maglu sa misterioznim viđenjima dronova širom zemlje, dok su drugi izvestili o velikom broju hemijskih tragova na nebu neposredno pre nego što se magla pojavila.

1736311004946.png

„Opisana kao gust, dugotrajan pokrivač, magla je razbolela ljude — mnogi su iskusili iznenadne simptome prehlade ili gripa nakon samo kratkog izlaganja“, napisala je jedna osoba na X.

Nazvana 'Fogvid-24', neke žrtve su takođe prijavile neobjašnjivi gubitak energije. "U roku od otprilike sat vremena, stalno sam kijao iznova i iznova oko tri sata, a oči su mi bile stvarno natečene“, rekao je jedan stanovnik Floride za Dejli mejl. „Zagrejao sam se i osećao sam se kao da imam temperaturu, a stomak mi se grčio.

Кад сам био мали (прошли век),
учили су ме да маглуштина доноси болести,
и да се по магли не треба играти напољу.

Е сад неки нови клинци
проналазе старе рупе на саксији,
само што сад параноја чини да мисле да их неко намерно трује ...

Ima nešto u toj priči...
Nedavno je kod nas bila magla par dana. Osjetio se i nekakav neprijatan miris. Mi smo na poslu komentarisali da je čudna magla. Dan, dva poslije magle svi smo imali ispucale i malo natečene usne. Virus nije, niko nije kašljao, niti imao temparaturu.
Mene je malo stezalo u nos isto bila magla i kod mene par dana i to sam nocu izlazio da prosetam.

Ima nešto u toj priči...
Nedavno je kod nas bila magla par dana. Osjetio se i nekakav neprijatan miris. Mi smo na poslu komentarisali da je čudna magla. Dan, dva poslije magle svi smo imali ispucale i malo natečene usne. Virus nije, niko nije kašljao, niti imao temparaturu.

Sta ocekujes kad je zagadjenje u Srbiji bukvalno na nivou Delhija i ostalih slicnih uzasa.

Sta ocekujes kad je zagadjenje u Srbiji bukvalno na nivou Delhija i ostalih slicnih uzasa.
Govorim o Republici Srpskoj. I ovdje je zagađen vazduh, ali o tome se ne priča. Važno je ko je od političara šta kome rekao, ko je šta ukrao....
Ponekad se pojavi na nekom portalu vijest o nekvalitetnom vazduhu, ali to niko i ne čita. S ovim ljudima možeš kako hoćeš i do kada hoćeš.

Back