FM 2006

hvala care...probacu, ali mi se genaralno ne svidjaju taktike sa FM serbia....nisu u mom stilu....
ja skoro uvek igram ofanzivno....ali sad sam cesto na normal, ali ne ide ni to....odbarmbeni se pogube....
svaki drugi gol : Missed interception lead to goal...
ne znam kako da sredim da ne mase prekidanja...primam fus golove, igrac ga dobro poriva, a napadac dodje do lopte i polako je sutne, one se jedva dokotrlja do linije i udje uz samu stativu, a moj golman gleda....strasno...
ili kad ne umeju da drze liniju...stalno neko zaboravi igraca...a ne znam kako to da sredim...

e jes....jos kad bih shvatio sta si time hteo da kazes....

@bunga
Hvala bate....ova taktika je slicna kao neke moje...samo sto je jako losa...nije da vredjam, nego objektivno ima par rupa...malo vise sam je doradio i sada je pljunuta moja stara iz fm 2oo5.U svakom slucaju hvala.Raspitao sam se kod ovih sa sajta i izgleda da mi ne ide jer nisam imao onaj drugi patch...sad sam ga stavio, i vec ide malo bolje...lik me je propitao sta radim sa taktikom i kada je video da sve radim ispravno, zakljucili smo da je u tome prob...

http://www.fmunderground.net/fmu/index.php?fmu=7_8_178

Najjachi skin....
tn_95588331243b37e0216052.jpg

U vezi Vittija, gde bi trebalo da igra on, tj na kojoj strani napadaca. Desnoj ili levoj?? Meni igra na desnoj, daje golove ali mozda moze i bolje... Inace Zigic mi je na levoj... :) Rastura.. Mada je manager malo omasio kod nas, Boya je dao preko 30 golova u sezoni...

KOWYNUXX:
Dobar je skin....jel` probao neko Aurora skin?...extra je, al je malo komplikovan....

ja sam probao,i dojaja je.. jedino sto mi smeta je sto poruke ne mogu da se sakriju,ukljucis hide messages a one se opet vrate kako kliknes continue...i nema ono da ukucas search

to sam i ja primetio.....sad, ne znam da li je do skina, ali ovaj turnstyle sam skinuo i stalno prikazuje 150 poruka....iako ih ima vise....mozda je do patcha?....jbm li ga....

Dobicesh poziv od zemlje odakle si stavio da si, valjda S&M....A za ostale zemlje...ja sam na 2005. bio selektor Argentine...
npr...:Brazil je najbolja reprezentacija na svijetu...i njihov upravni odbor zeli od njih da udju u finale...ako to ne ostvare...manager je 'sacked'...i onda imash priliku da kliknesh na ono 'Apply For Job'...i chekash shta ce ti reci nakon par dana...

Zool:
a jel mogu da paralelno budem i selektor reprezentacije i trener svog tima?

Kako ne mozhe....Ja sam imao karijeru sa Seltom....bila 2009. godina....Maldini bio Assi. Manager u Milanu!Bio sam selektor SCG i Argentine....Prvo SCG pa Argentine....ali morash biti mnogo dobar....ja sam ispao iz polfunala LS od Bayerna....prvi mech u Minhenu 2:0 za njih....drugi 1:0 za mene....Dovodi dobre igrache i talentovane za male pare....Ronaldo bio na trenser listu, ja ga doveo za 12mil....Krespa za 2.4mil....Juninha po isteku ugovora za 0...Maxwella za 7.4mil....Dede za 0...Pletikosa za 3.4mil...Jandro za 2.1mil.....i onda pogledaj hall of fame tvoje zemlje...i konkurishi za managera....ali bice smorno i imacesh puno posla...

Back