- Poruka
- 27.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja drzim casove trbusnog plesa,ma bilo koje vrste plesa
![]()
E ce ti se javimo onda jednom... oduvek sam hteo da naucim da Dzuskam.. kao Dzogani.Mada necem sada, za x dana kad se sastavim sa kintom.
![]()
![]()
imala sam druga koji extra đuska... bolje je đuskao od mene i svih mojih drugarica zajedno... posle se ispostavilo da je gej...
i sad kad neko kaže "muško koje zna da đuska" uvek mi je on prvo na pameti... tako da me to ne pali uopšte...![]()
ja sam nazalost dosla do slicnog zakljucka,cast izuzecima
![]()
ja sam nazalost dosla do slicnog zakljucka,cast izuzecima
![]()
Trbusni ples,po meni je prilicno stranstven ples,momci da li bi voleli da vasa partnerka poseduje vestinu za taj ples i kako bi to iskoristili i devojke kako reagujete na momke koji znaju da igraju i da li vas to sve pali
Joooj ja imam "izuzetka"![]()
Trbusni ples,po meni je prilicno stranstven ples,momci da li bi voleli da vasa partnerka poseduje vestinu za taj ples i kako bi to iskoristili i devojke kako reagujete na momke koji znaju da igraju i da li vas to sve pali
Meni trbušni ples nije ni malo strastven .... čak šta više ne privlači me uopšte.
Generalno volim kada ljudi znaju lepo da igraju .. ali daleko od toga da me to pali ....
Znaci, zabole me za plesom... Ali, apsolutno...
Nisam ja protiv plesa u globalu, nego mi nista ne znaci kada su muskarci u pitanju... Ili zene...u principu i mene
ali nemosh da ne pleshesh kad ijevi prorade![]()