Flertovanje

Mecenaa

Iskusan
Poruka
6.822
Ideju sam dobio na drugom pdf u ovde ali pošto tamo retko zalazim ovde cu da pišem svoja zapažanja o tome i kako koliko toliko biti uspešan u toj igri izmedju muškaraca i zena.
Prvi korak je priprema.
Djabe ti sve ako se dobro ne pripremis.
Osnovno u celoj stvari je higijena.svakodnevno tuširanje i pranje zuba cak i bez toga da ideš da startujes neku je prirodno ali ovo je vrlo bitno posebno jer ima ljudi koji ne obraćaju paznju na svoju higijenu.zene ne podnose muskarce koji lose mirisu.
Nastaviću
P.s. @bezimeni1 legendo kako si?

Ideju sam dobio na drugom pdf u ovde ali pošto tamo retko zalazim ovde cu da pišem svoja zapažanja o tome i kako koliko toliko biti uspešan u toj igri izmedju muškaraca i zena.
Prvi korak je priprema.
Djabe ti sve ako se dobro ne pripremis.
Osnovno u celoj stvari je higijena.svakodnevno tuširanje i pranje zuba cak i bez toga da ideš da startujes neku je prirodno ali ovo je vrlo bitno posebno jer ima ljudi koji ne obraćaju paznju na svoju higijenu.zene ne podnose muskarce koji lose mirisu.
Nastaviću
P.s. @bezimeni1 legendo kako si?
Tačno, meni se nabacuje lik godinama lep zgodan pametan ali dzabe kad ja osetim taj znoj kod njega,zubi su mu zuti....pritom je previse napadan,dosadan i to sve knda pada u vodu.Ja volim cistog namirisanog urednog

Higijena bi trebalo da se podrazumeva. Ne vidim što se to uopšte vezuje za flertovanje. To je osnovna kultura i minimum minimuma za normalan život, ne specijalna taktika za muvanje ;)

Ljudi često misle da je flert neka komplikovana psihološka igra, a u realnosti je mnogo banalnije: energija, opuštenost, smisao za humor, samopouzdanje i da ne deluješ očajno. Može neko da bude namirisan i ispeglan do savršenstva, pa opet da odbija ljude jer je naporan, ukočen ili glumi nešto što nije.

Ako ti moraš da se pripremaš za flert... Mrka kapa.
To ili ti je ko kahvu popit, ili ništa od toga. Glumljenje naučene uloge vrlo brzo pukne.
Ovde dajemo smernice za kolegu forumasa:mrgreen:
Druga stvar na koju treba obratiti paznju je da ti garderoba bude čista.ne mora da bude firmirana i to toliko koliko mora da se obrati pažnja na to da bude barem uredna i čista i uklopljena.zene isto ne podnose muskarce koji su u prljavoj zapustenoj odeci
Napravicemo vuka od zna se koga ako bude slušao i spremao se ovo mu trening

Znate sta reci cu vam bar kod mene kako radi sexy parfem pali,cak i da nisi neki frajer zene gledaju....
I to mi je isto bili sledeci korak u obuci doticnog:cool:
Miris.lep miris muskarca uglavnom privlači zene osim ako nisu prehladjene i zapusen im nos.
Higijena,uredna garderoba i lep miris su prvi koraci svakog iskusnog predatora pa i naseg @bezimeni1 od koga cemo napraviti da bude zver za zene.
Nastavicemo...prvo malo da vezba

1000095451.jpg

I to mi je isto bili sledeci korak u obuci doticnog:cool:
Miris.lep miris muskarca uglavnom privlači zene osim ako nisu prehladjene i zapusen im nos.
Higijena,uredna garderoba i lep miris su prvi koraci svakog iskusnog predatora pa i naseg @bezimeni1 od koga cemo napraviti da bude zver za zene.
Nastavicemo...prvo malo da vezba
Немам од флертовања ништа, само вођење љубави и искрена хемија.

Не знам за ситуацију колеге форумаша безименог, да се оградим.

Сам флерт, иако је то за мене плусквамперфекат, подразумева сваки вид комуникације, без речи.
Све што укључује речи, је већ прилазак, овакав, онакав.

Flertovanje je hod po žici ..ako ne znaš da balansiraš džaba ti...džaba i učenje ako nemaš taj filing u sebi :)
To je talenat.ovo je rad na sebi ukoliko nemas to urodjeno.
Nismo svi vas rođeni kao smejurija neki moraju i da prodju tešku obuku i steknu iskustvo.
Evo bezimeni poceo da se tusira svaki dan

Па ја то све већ имам па сам и даље самац.
Pazi prva stvar koju me trener učio davno bilo je kako da pravilno stegnem pesnicu(jedan borilacki sport).mislio sam da je to smesno ali to su osnove koje svako mora da prodje.
Ako početnik zna sve to opet mora da ti udje u svest da su to osnove kao kosa crta prava crta.
Ako si apsolvirao taj detalj oko higijene idemo dalje.
Držanje i stav.ispravi se gledaj protivnika (zene) u oci i studiraj ih.mozak mora da reaguje pre nego telo.:cool:

Pazi prva stvar koju me trener učio davno bilo je kako da pravilno stegnem pesnicu(jedan borilacki sport).mislio sam da je to smesno ali to su osnove koje svako mora da prodje.
И то сам учио јер сам са 8 година тренирао карате, па ништа.

Ako početnik zna sve to opet mora da ti udje u svest da su to osnove kao kosa crta prava crta.
Ako si apsolvirao taj detalj oko higijene idemo dalje.
Držanje i stav.ispravi se gledaj protivnika (zene) u oci i studiraj ih.mozak mora da reaguje pre nego telo.:cool:
Ја само видим да су све незаинтересоване и да би ме сматрале смарачем или манијаком кад бих им пришао.

И то сам учио јер сам са 8 година тренирао карате, па ништа.

Ја само видим да су све незаинтересоване и да би ме сматрале смарачем или манијаком кад бих им пришао.
Onda ako si nesto trenirao razumeš da je trening izuzetno bitan.
Većina zena deluje nezainteresovano,to im je odbrambeni mehanizam.plen mora takav stav da ima nisi jedini ljubavni predator na ulici znas koliko jos ih vreba na sličan nacin:mrgreen:

Onda ako si nesto trenirao razumeš da je trening izuzetno bitan.
Битан је једино за здравље, за остало не.

Većina zena deluje nezainteresovano,to im je odbrambeni mehanizam.plen mora takav stav da ima nisi jedini ljubavni predator na ulici znas koliko jos ih vreba na sličan nacin:mrgreen:
И што бих онда прилазио? Јер ја треба да бијем конкуренцију да бих победио? То је кривично дело. Делотворније је чак и кукање од прилажења које сви раде.

И што бих онда прилазио? Јер ја треба да бијем конкуренцију да бих победио? То је кривично дело. Делотворније је чак и кукање од прилажења које сви раде.
normalno.ne bukvalno da bijes konkurenciju vec da im na neki nacin verbalni doskocis to je močvara sa krokodilima.slab krokodil umire od gladi samo jaki opstaju.da uhvatis ženku gazele moras imati njuh i strategiju lovca

normalno.ne bukvalno da bijes konkurenciju vec da im na neki nacin verbalni doskocis to je močvara sa krokodilima.slab krokodil umire od gladi samo jaki opstaju.da uhvatis ženku gazele moras imati njuh i strategiju lovca
Крокодили се у борби кољу а не манипулишу глупостима. У чему јачи? Слон је јачи од малецке и невидљиве бактерије куге?

Back