V
Vragolasta Amfibija
Gost
ihihih...vidim da cenis kvantitet
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Treba$ manje da se napija$ i ordinira$ po kafanama i autobuskim stanicama i da prestane$ da recka$ gerijatriju i tuberane. Stidi se devojko!!Vragolasta Amfibija:Sta ujutru radite da nebiste crveneli od sramote pred partnerkom zbog smrdljive fleke na jastucnici?
A sta ako ona prva izadje u WC,vrati se i padne u nesvest od vonja vaseg gnoja?
samo okrenem jastuk... velike mudrosti su uvek jednostavne...Vragolasta Amfibija:Poznato je da muskarci,aljkavi kakvi jesu ( ne peru zube,retko se kupaju..uopste higijena im je na niskom stupnju) vrlo cesto poseduju u ustima svakojake gnojave fistule od pokvarenih zuba.U toku noci usled hrkanja usta se otvaraju i gnoj pocinje da se sliva na jastucnicu.
Sta ujutru radite da nebiste crveneli od sramote pred partnerkom zbog smrdljive fleke na jastucnici?
elfy:Ako joj poturis jastuce pod guzu (pocrveneh), nece ni smeti da gleda u jastuk
Nikako kuvati. Ostaće fleka zaveka! Nego, kao što rekoh:trnova_ruza:Jednom sam se komirala posle rucka. Joj, sto sam lepo sanjala! Kao, jedem vruc kolac sa visnjama, a sirup curi niz prste! Mmmmmmmmmmm, sto je bilo ukusno!
Kad sam se probudila, a ono, ja izbalavila najstrasnije! Sreca, bila sam sama.
Htedoh samo da kazem kako to moze da se desi i zbog lepog sna, a ima li sta lepse nego gledati blazeno usnulo lice voljenog/voljene? Ma, ljubav cini cuda.
A jastucnicu skines, pa na 90 Celzijusovih.
Mladi Čoban:Kad tvom izabraniku iscuri gnojava fistula crvene boje na beli jastuk, ti preko toga iscedi belu fistulu i fleka će biti otklonjena. Ako je pak jastuk crven, a njemu iscuri bela gnojava fistula, onda mu iscedi još jednu crvenu fistulu preko toga, da zamaskiraš fleku.
Praktično, zar ne?
Pouka: fistula se fistulom izbija!
Ti mislis da je to gadno, pa ti neznas kako smrdi ulozak koji nije promenila 2 dana.Vragolasta Amfibija:Poznato je da muskarci,aljkavi kakvi jesu ( ne peru zube,retko se kupaju..uopste higijena im je na niskom stupnju) vrlo cesto poseduju u ustima svakojake gnojave fistule od pokvarenih zuba.U toku noci usled hrkanja usta se otvaraju i gnoj pocinje da se sliva na jastucnicu.
Sta ujutru radite da nebiste crveneli od sramote pred partnerkom zbog smrdljive fleke na jastucnici?