Fleke na jastuku..sta sa njima !?

• Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vragolasta Amfibija:
Poznato je da muskarci,aljkavi kakvi jesu ( ne peru zube,retko se kupaju..uopste higijena im je na niskom stupnju) vrlo cesto poseduju u ustima svakojake gnojave fistule od pokvarenih zuba.U toku noci usled hrkanja usta se otvaraju i gnoj pocinje da se sliva na jastucnicu.

Sta ujutru radite da nebiste crveneli od sramote pred partnerkom zbog smrdljive fleke na jastucnici?

A sta ako ona prva izadje u WC,vrati se i padne u nesvest od vonja vaseg gnoja?
samo okrenem jastuk... velike mudrosti su uvek jednostavne...

i evo najboljeg odgovora

svi ste ispali glupi !!!!!! nja nja nja a covek je idealno odgovorio...e sad...necu da kazem da ima iskustva ali je odgovor sjajan stavila sam naocari da me ne zabljesne zelim da zadrzim dobar vid.
da

nemate pojma.

Jednom sam se komirala posle rucka. Joj, sto sam lepo sanjala! Kao, jedem vruc kolac sa visnjama, a sirup curi niz prste! Mmmmmmmmmmm, sto je bilo ukusno!
Kad sam se probudila, a ono, ja izbalavila najstrasnije! Sreca, bila sam sama.
Htedoh samo da kazem kako to moze da se desi i zbog lepog sna, a ima li sta lepse nego gledati blazeno usnulo lice voljenog/voljene? Ma, ljubav cini cuda.
A jastucnicu skines, pa na 90 Celzijusovih.

trnova_ruza:
Jednom sam se komirala posle rucka. Joj, sto sam lepo sanjala! Kao, jedem vruc kolac sa visnjama, a sirup curi niz prste! Mmmmmmmmmmm, sto je bilo ukusno!
Kad sam se probudila, a ono, ja izbalavila najstrasnije! Sreca, bila sam sama.
Htedoh samo da kazem kako to moze da se desi i zbog lepog sna, a ima li sta lepse nego gledati blazeno usnulo lice voljenog/voljene? Ma, ljubav cini cuda.
A jastucnicu skines, pa na 90 Celzijusovih.
Nikako kuvati. Ostaće fleka zaveka! Nego, kao što rekoh:

Mladi Čoban:
Kad tvom izabraniku iscuri gnojava fistula crvene boje na beli jastuk, ti preko toga iscedi belu fistulu i fleka će biti otklonjena. Ako je pak jastuk crven, a njemu iscuri bela gnojava fistula, onda mu iscedi još jednu crvenu fistulu preko toga, da zamaskiraš fleku.

Praktično, zar ne?

Pouka: fistula se fistulom izbija!

Puno pozdrava i puno uspeha u pranju jastučnica!

Vragolasta Amfibija:
Poznato je da muskarci,aljkavi kakvi jesu ( ne peru zube,retko se kupaju..uopste higijena im je na niskom stupnju) vrlo cesto poseduju u ustima svakojake gnojave fistule od pokvarenih zuba.U toku noci usled hrkanja usta se otvaraju i gnoj pocinje da se sliva na jastucnicu.

Sta ujutru radite da nebiste crveneli od sramote pred partnerkom zbog smrdljive fleke na jastucnici?

A sta ako ona prva izadje u WC,vrati se i padne u nesvest od vonja vaseg gnoja?
Ti mislis da je to gadno, pa ti neznas kako smrdi ulozak koji nije promenila 2 dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back