"Fleabag" - britanska serija

*moonlight*

Domaćin
Poruka
4.101
U ovoj seriji pratimo junakinju koja je duhovita, ironična i vrlo komplikovana mlada dama koja vodi kafić koji i ne posluje najbolje.
O svom životu i dešavanjima iz svakodnevice govori nam u kameru, komunicirajući na taj način sa gledaocima.
Njen svet je obojen crnim humorom, ne baš najdiličnijim detinjstvom i nedavno ddogođenoj tragediji u kojoj je stradala njena najbolja prijateljica.

Serija ima dve sezone. Trenutno sam na početku druge (prva ima svega šest epizoda), i propratila sam različite događaje i odnose koje je Fleabag uspostavila sa članovima svoje porodice, različitim muškarcima, ali i bankarskim službenikom.

Na momente vrlo duhovito, na momente otužno, ali gleda se vrlo brzo, i vuče te da ideš dalje.
Da li je ispratio neko ovu seriju?

U ovoj seriji pratimo junakinju koja je duhovita, ironična i vrlo komplikovana mlada dama koja vodi kafić koji i ne posluje najbolje.
O svom životu i dešavanjima iz svakodnevice govori nam u kameru, komunicirajući na taj način sa gledaocima.
Njen svet je obojen crnim humorom, ne baš najdiličnijim detinjstvom i nedavno ddogođenoj tragediji u kojoj je stradala njena najbolja prijateljica.

Serija ima dve sezone. Trenutno sam na početku druge (prva ima svega šest epizoda), i propratila sam različite događaje i odnose koje je Fleabag uspostavila sa članovima svoje porodice, različitim muškarcima, ali i bankarskim službenikom.

Na momente vrlo duhovito, na momente otužno, ali gleda se vrlo brzo, i vuče te da ideš dalje.
Da li je ispratio neko ovu seriju?

Britanski humor meni licno odgovara. Nedavno sam gledao Sherlock-a i bas mi je prijao...

Гледо. Интересантан концепт са нарацијом. Поготово кад је онај тип укапирао. Импресивна глума главне јунакиње. Јесте да је тотално феминистички али сам "одтрпео" ;)

Odlična serija, pokupila je baš dosta Emi nominacija. Fibi je odličan pisac, znam da su je angažovali za novog Bonda.

Inače ne volim probijanje četvrtog zida (obraćanje gledaocu), ali ovde je odlično.

Iako zbog druge sezone izgleda kao da je Fleabag-sveštenik glavna osa, ja bih pre rekla da je glavna ljubavna priča između Fleabag i Kler.

Back