flavor wave turbo owen, turbo rerna iz top shopa

Ja sam kupila Choper preko top-shopa i stalno ga koristim, zadovoljna sam!

Moja prijateljica je kupila (preko kataloske prodaje 'extra'!!!) one hoklice koje se prodaju i preko top-shopa, koje su kao nevidjeno jake i bla, bla.... i cim je sela, one popucale (a ima oko 55kg, tj nije debela zena).
Pa, `ajd da je kupila 1 hoklicu, vec je kupila 2 (odjednom) i kada je sela na drugu, i ta druga je odmah popucala!
Kada je reklamirala, rekose joj da je proslo 7 dana (ko`lko kao vaze reklamacije), a ona je sela na tu hoklicu posle meces dana od kupovine.

E, sad dal` bi to bilo isto tako da je tu hoklicu kupila preko top-shopa (gde je vise nego duplo skuplja, ali moza je i isto toliko i kvalitetnija, to ne znam).
Tako da je (bar kada je u pitanju kataloska prodaja bilo cega cista kupovina macke u dzaku!!!).

A ni preko top-shopa ne mozes biti siguran, ali ja pazarim ako nije preterano skupo.

Da ponovim da sam sa njihovim choperom zadovoljna!

Bratislava, pa nemoj da kuvas vec dinstaj pa (dok je jos toplo) prelij sa maslinovim uljem i zacinima - tad je vrlo ukusno.

Nije preporucljivo nikakvo przenje u hladno cedjenom ulju (ja i inace uopste ne przim i posebno obracam paznju na vrstu masnoca koju koristim)...... meni je ishrana profesija pa me mozda zato i mrzi da pisem o tome detaljnije, a da kuvam, e, to obozavam! :)

Svakih 10-tak godina ja citam nova pravila u ishrani, vec mi je sve to dojadilo.....

Owako mali updejt, posle puno razmisljanja, owako nesto mi dodje kao neophodan asortiman, jer ne zheli mda mi iko sprema hranu wishe, osim mene. A owo bi mi mnogo pomoglo. Dobio sam jednu poruku na pp od korisnika, koji je imao iskustwa sa owime, i prilicno je pozitiwna. Kewa mi se wratja sa mora za jedno 7 dana, tako da tju tek tada odlucxiti dal da kupim ili ne. Ako neko ima iskustwa sa owim proziwodom ili nekim slicxnim neka postuje hwala

ja sam dobila ovu rernu i jako sam zadovoljna. meso je extra,o krompiru necu ni da komentarisem....jela bi ga svaki dan divan je,juce sam pekla jabuke i ispalo je super a jako brze nego kad to radim u obicnoj rerni. Nisam jos probala da barimpovrce,ali cu javiti kako je ispalo. I meni je cena skupa,ali posto sam ga dobila necu da se bunim:)))
pozz

ja sam dobila ovu rernu i jako sam zadovoljna. meso je extra,o krompiru necu ni da komentarisem....jela bi ga svaki dan divan je,juce sam pekla jabuke i ispalo je super a jako brze nego kad to radim u obicnoj rerni. Nisam jos probala da barimpovrce,ali cu javiti kako je ispalo. I meni je cena skupa,ali posto sam ga dobila necu da se bunim:)))
pozz

E pa ovo je vec savet iz prve ruke. Moram jos da pitam, da li meso kad se pece bude peceno i unutra, mislim ja volim well-done, nikako zivahno i krvavo. Malo mi je to na reklami onako neverovatno, one komadine mesa pa jos kao super pecene unutra. I koliko realno treba vremena da se recimo ispece meso i krompir? Poz

E super posto i ja razmisljam da kupim ovu rernu, samo me zanima da li je neko kuvao nesto kao npr pasulj, da li zaista zamenjuje sve ove uredjaje, ono kao ne mora da se mesa,... jer po ovome sto pise cirkulise i vazduh pa ne moze da zagori, zar ne?
Pa to je idealno ako je tako :D znaci ucim dok se kuva i samo postavim sto i izrucim klopu u tanjire, please nek neko odgovori dal je sve bas tako bajno
thanx

E pa ovo je vec savet iz prve ruke. Moram jos da pitam, da li meso kad se pece bude peceno i unutra, mislim ja volim well-done, nikako zivahno i krvavo. Malo mi je to na reklami onako neverovatno, one komadine mesa pa jos kao super pecene unutra. I koliko realno treba vremena da se recimo ispece meso i krompir? Poz

pa znas kako zavisi koje meso,pile je dobro samo sto mora na pola pecenja da se okrene ipece se oko 40 min,svinjsko u komadu je extra ali ne znam koliko sam ga pekla,a snicle i kremenadle su dobre,ja ih pustim malo duze na manjoj temperaturi, pomfrit onaj smrznuti 15 minuta ali skroz bez ulja i fantastican je,obican krompir oko 20 minuta ali njega samo poprskam uljem,riba tj.fileti ispadnu super,smrznuto pecivo je za 7-8 min gotovo. e jedina mana je sto ne pece lepo sa donje strane jer ima samo grejac na poklopcu pa taj topao vazduh struji ali ja skoro sve okrenem. i super je da se nasecka luk ,sargarepa paprika i meso na kockice sve se stavi zajedno poprska uljem i zacini i 25 minuta,cak nisam ni mesala,meni je super ispalo i jako je ukusno,uopste bilo koje povrce jer se dinsta u svom soku bez ulja.
pozz

Back