Nebojsa.bg
Elita
- Poruka
- 17.103
Ред је да имамо тему и и трећој најгорох лиги , једна од три лиге која никад није имала представника у УЕФА такмичењима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хајдук је завршио накантан од Рјеке у деведесетом. И завршили су као задњи бедници који данас глуме неке усташе, а цела мање више хисторија им је комунистичка.Crnogorci su nešto poput Hajduka.
Hajduk je završio nakantan od nekog malteškog kluba, dok su Crnogorci odigrali nerješeno s Liechtensteinom.
U biti, Hajduk je ipak gori.
Čudo Dalmatinci glume ustaše, a više ih je bilo u partizanima za vreme 2sv rata, zato jer je pavelić predao Dalmaciju Italiji. Jedino ako za Hajduk ne navijaju većinom Hercegovci.Хајдук је завршио накантан од Рјеке у деведесетом. И завршили су као задњи бедници који данас глуме неке усташе, а цела мање више хисторија им је комунистичка.
Tvoja interesovanja su sve zanimljivija.Ред је да имамо тему и и трећој најгорох лиги , једна од три лиге која никад није имала представника у УЕФА такмичењима
Сине Херцеговце да сврставаш у Хрвате не мош' никако, мала шака јада из Мостара и Широког. Ако кажеш Херцеговац, мислиш на Србина наравно!Čudo Dalmatinci glume ustaše, a više ih je bilo u partizanima za vreme 2sv rata, zato jer je pavelić predao Dalmaciju Italiji. Jedino ako za Hajduk ne navijaju većinom Hercegovci.
Gore, puno, puno gore.Хајдук је завршио накантан од Рјеке у деведесетом. И завршили су као задњи бедници који данас глуме неке усташе, а цела мање више хисторија им је комунистичка.
а твоји потписи све огавнији, па ником ништа...Tvoja interesovanja su sve zanimljivija.
није баш тачно али добро, полуистинаСине Херцеговце да сврставаш у Хрвате не мош' никако, мала шака јада из Мостара и Широког. Ако кажеш Херцеговац, мислиш на Србина наравно!
hajduk je ispao od amatera koji se prek dana bave normalnim poslovima, mesari, električari, poštari...a predveče imaju trening uz pivo i utakmiceCrnogorci su nešto poput Hajduka.
Hajduk je završio nakantan od nekog malteškog kluba, dok su Crnogorci odigrali nerješeno s Liechtensteinom.
Да.. нисам баш хтео даGore, puno, puno gore.
Evo što forumaš Stevica s Indexa kaže:
Pogledajte prilog 1868582
I to bi ukratko bio Jajduk.
Шта је полуистина?!
Да у Херцеговини нема Хрвата да су све СрбиШта је полуистина?!
A kako to "Hajduk Split" a ne recimo "Uskok Split"Crnogorci su nešto poput Hajduka.
Pojma nemam, lud narod valjda.A kako to "Hajduk Split" a ne recimo "Uskok Split"
Hajduci su srbo-ćetnici u borbi protivu Osmanlija
Већ дуго иде прича да су Хајдук основали Срби, чак иде годинама слика и грба који је јасно окренут монархистичкој идеји оног доба. Колико је то истина не знам.. хрвати тврде да су их основали неки студенти из Чешке хрвљтског порекла.A kako to "Hajduk Split" a ne recimo "Uskok Split"
Hajduci su srbo-ćetnici u borbi protivu Osmanlija
Osnovali su ga praški studenti iz Splita, da li su bili katolici, pravoslavci ili miks jednog i drugog, to ne znam.Већ дуго иде прича да су Хајдук основали Срби, чак иде годинама слика и грба који је јасно окренут монархистичкој идеји оног доба. Колико је то истина не знам.. хрвати тврде да су их основали неки студенти из Чешке хрвљтског порекла.
Да знам да је тако нешто.. Сви смо ми чудни, колико год ове патриоте на батерије покушавали да траже неке битне разлике, по своме судећи из истог пара јаја смо сви потекли са ових простора. Уосталом то је и генетичка наука доказала.Osnovali su ga praški studenti iz Splita, da li su bili katolici, pravoslavci ili miks jednog i drugog, to ne znam.
Nego, Srbi su jako jako čudan narod...
Ma Srbi su čudni po tome da neki svojataju Hajduk...Да знам да је тако нешто.. Сви смо ми чудни, колико год ове патриоте на батерије покушавали да траже неке битне разлике, по своме судећи из истог пара јаја смо сви потекли са ових простора. Уосталом то је и генетичка наука доказала.
Па мени је тотално то небитно искрено, и да јесу јака ствар, битно је шта тај клуб данас представља. Мада је Хајдук имао пуно навијача међу Србима, и мој покојни деда са очеве стране је био ватрени хајдуковац иако са Хрватском везе нема.Ma Srbi su čudni po tome da neki svojataju Hajduk...
Pa to je kao da se otimaš za govnjivu motku, to je bruka za srpski narod ako su ga stvarno Srbi osnovali, ja to ne bi spominjao, šutio bi kao zaliven.
Pa u Hrvatskoj je generalno bilo tako da su oni koji su se smatrali prije Jugoslavenima nego Hrvatima, navijali za Hajduk, dok su Dinamovci bili više pro-hrvatski orijentirani.Па мени је тотално то небитно искрено, и да јесу јака ствар, битно је шта тај клуб данас представља. Мада је Хајдук имао пуно навијача међу Србима, и мој покојни деда са очеве стране је био ватрени хајдуковац иако са Хрватском везе нема.
I meni nekako Dinamo deluje kao mnogo veci i gospodskiji klub. Hajduk se stalno nesto gura i trti da su kao najveci klub, koliko su prodali sezonskih, ovo ono.. A kad neko nesto sam za sebe tvrdi, sklon sam da posumnjam da li je to bas tako.Pa u Hrvatskoj je generalno bilo tako da su oni koji su se smatrali prije Jugoslavenima nego Hrvatima, navijali za Hajduk, dok su Dinamovci bili više pro-hrvatski orijentirani.
Kao uostalom kod Zvezde i Partizana.
Međutim, pokazalo se da je Hajduk jednostavno nakupina gnoja, dok je Dinamo za njih gospodski klub.