Prvo ja tebe nisam vredjao. Neverovatno je da moju dobru volju da ti prenesem neka moja dugogodisnja iskustva, da te uputim u neke stvari (a nisi najbolje upucen, da jesi ne bi ni postavio temu) shvatas kao vredjanje., i plus u nekim delovima ti mene vredjas. Ali ja se na takve prozivke ne obazirem, ako ti se moji postovi ne svidjaju, imas ignore listu.
Drugo, opet ponavljam da ja samo ti prenosim svoja iskustva, u skladu sa uvodnim postom. Ne zanima mene sa kojom ti konfiguracijom radis. Ali muzika se ne radi samo sa kompjuterom. To je samo alatka kojom se zapisju ideje, a veliki deo procesa rade upravo analogne sprave. I to je sve sto sam hteo da kazem. Pristojna audio kartica, monitori, midi kontroler i sluske sve zajedno ne kostaju vise nego jedna normalna konfiguracija za audio produkciju. Prema tome to cinicno prebacivanje o Hi End opremi ocigledno je jos jedan dokaz tvoje neupucenosti.
Trece, jos jedan dokaz tvoje neupucenosti, sad je vec ne bi definisao tako, vec kao cistu nadmenost i ego je ovo nepristojno poredjenje FL Studija sa Cubase-om i Nuendom. Po cemu su ta dva programa kvalitetnija od prvog? To sto si procitao negde na nekom forumu???

Razlike izmedju daw programa su toliko minimalne da ih je smesno navoditi. Svako koristi ono sto mu najbolje lezi, svako ima svoj omiljeni workflow. Nije bitan program vec ono sto iz njega izlazi. Ima ljudi koji rade jos u starim trekerima i prave odlicnu mjuzu.
Tako da momak, promasio si poentu mog posta, ako si se nasao uvredjen njim, evo ja ti se izvinjavam al ne znam zasto.
Pozdrav!