Ne smem ništa da kažem,ovaj odmah briše svaki moj komentar....
Pa i treba da ti brise kada si provokator.
Kako je to Vojvodina pokradena objasni mi molim te,nego su poceli da koriste vase fazone.Znas kada ce posle onog isceniranog cirkusa neki sudija u sredu u kupu da nam svira penal ili nesto slicno,nikad,pa makar igraci drecavog kluba nozevima klali igrace Partizana ili zaustavljali napade metodom Kasalice.
Vosa ne moze da pobedi Vaduz,da da gol mrtvom Metalcu,gubi od Rada,ali protiv Partizana zasluzuje ni manje ni vise nego pobedu uz jedan jedini sut u gol.
I dokle ti ides sa svojim glupostima,sto nam ne kazes sta je Zvezda to uradila u Evropi zadnjih 10 godina,sta se vadis na nas Samrok.Partizan je igrao sa Samrokom,bio bolji trebao da pobedi,nije,i ispao je.
Ali smo zato 2 puta igrali u ligi sampiona i jednom u 16-tini finala kupa UEFA,zar to nije dokaz nekog kvaliteta.
Kakav to fudbal igra Zvezda pa kao vicesampion Srbije,i bivsi prvak Evrope ispada u prvim kolima i pune je svi kad god je dohvate.Je li Tole objasnjenje i za tu sramotu.
Cime Zvezda zasluzuje titulu,zato sto se zove Zvezda pa je navikla na bude povlascena,zato sto ima 40 miliona duga,zato sto su vam igraci do koliko juce bezali iz kluba,zato sto niste imali pare ni travu da osisate ni za hranu igracima,zbog mira u drzavi,zbog Putina,Jeremica,zato sto igrate "vrhunski" fudbal,zato sto su vam rodjeni slavni kadrovi pokrali klub,e pa ne moze, u blato ste sami upali pa se i sami vadite.
Nama su samo u proslim kvalifikacijama svirali 4 penala protiv nas,od kojih 3 nisu bili,pa jel mi kukamo,kukamo li kada nam ponistavaju golove na derbijima,sviraju nepostojce penale i daju crvene kartone,ne,nego idemo dalje,i trudimo se da podignemo sopstveni nivo igre,koji nije na nekom nivou sada,na visi nivo,i tom pored brojnih problema i u upravi i na tribinama,ne miniramo druge nego usavrsavamo sebe.
To je razlika izmedju Partizana i Zvezde,Vose i ostalih klubova.
Poz.