FK Vojvodina

Ako sada ne uzmemo kup necemo nikada :D

Ja bih voleo da osvoji Jagodina ili eventualno OFK. Vojvodina ima raspad ekipu i igraju uzasan fudbal tako da ne bih voleo da oni osvoje a za Javor nemam nikakvo posebno misljenje. Jagodina ima odlicnu odbranu i ostavili su na mene utisak ekipe koja je cvrsta i iskusna za nasu ligu a i imaki i lep stadion za evropske utakmice. OFK se podigao posle losih rezultata i sad igraju odlicno a zanimljivi su mi i zbog Bogavca i Veseljka, sasvim su solidna ekipa i igraju lep fudbal.

Ne gura ih gledao sam ih uzivo jaka su ekipa. U napadu skripi al su nazad jaki kao zemlja.

Nisu oni nazad jaki, nego svim klubovima u našoj ligi škripi napad.
Red bi bio da Voša uzme kup, da se malo i oni izdovolje. Ne bi valjalo da ga uzme OFK jer je iz Beograda i prati ga 200 ljudi po meču il Javor jer za njih stvarno važi da parkiraju autobus u šesnaesterac.

Nisu oni nazad jaki, nego svim klubovima u našoj ligi škripi napad.
Red bi bio da Voša uzme kup, da se malo i oni izdovolje. Ne bi valjalo da ga uzme OFK jer je iz Beograda i prati ga 200 ljudi po meču il Javor jer za njih stvarno važi da parkiraju autobus u šesnaesterac.

potpisujem... :ok:
a poznajem licno dva igraca iz Jagodine...u Mrstane Orijon nebi mogli da igraju....inace Mrstane je najjaci tim na jug, bore se za Telekom ligu...

Imate neke od najplacenijih igraca u ligi a igra ocaj..Moreira,Oumaru i Grin su odlicni stranci ali izgleda ne za Vojvodinu..Ima jos tu par reprezentativaca ali dzaba..

Bati nije u interesu borba za titulu to je i sam rekao kada je izjavio i sam da drzava treba najvise da pomaze Partizanu i CZ. Covek se sprda sa Novim Sadom:mrgreen:

Imate neke od najplacenijih igraca u ligi a igra ocaj..Moreira,Oumaru i Grin su odlicni stranci ali izgleda ne za Vojvodinu..Ima jos tu par reprezentativaca ali dzaba..

Bati nije u interesu borba za titulu to je i sam rekao kada je izjavio i sam da drzava treba najvise da pomaze Partizanu i CZ. Covek se sprda sa Novim Sadom:mrgreen:

Realno gledano po imenima su egal mozda i jaci od Zvezde i od Partizana, a nikako da pronadju igru! Spoj dobrih stranaca, iskustva, mladosti, talenta

Grin, Oumaru, Moreira, Vulicevic, Supic, Nastic, Poletanovic, Stevanovic, Jokic, Mojsov (iako ne igra jer je debil), Katai...

Svaka čast na goleadi :hvala:

FK Crvena zvezda - FK Vojvodina 0:3

Fotografije sa utakmice: link
12.jpg

Lako je Lalama. Oni se nabubecaju luka i slanine pa mogu da trče. Ovi iz rupe nisu ništa jeli zadnjih sedam meseci, kod njih je glad veća nego u Etiopiji i Sudanu.
Šteta je što Stevanović igra za Bosnu, stvarno šteta...

Covek ce kazniti igrace ako izgube od Zvezde, vec u najavi vidim pobedu Zvezde..

Pogresio sam iako sam malo u sali napisao ovo. Iskreno sam ocekivao sva tri znaka u igri jer se sa Vojvodinom nikad ne zna..

Treba da se proradi na igri i efikasnosti , imate tri boda manje od CZ ali ako se ne promeni nista onda nece biti ni smanjenje razlike.

Jos jednom su se pokazale glupe price da ce Vojvodina pustiti Zvezdu, to se prica svake godine ali..

Pogresio sam iako sam malo u sali napisao ovo. Iskreno sam ocekivao sva tri znaka u igri jer se sa Vojvodinom nikad ne zna..

Treba da se proradi na igri i efikasnosti , imate tri boda manje od CZ ali ako se ne promeni nista onda nece biti ni smanjenje razlike.

Jos jednom su se pokazale glupe price da ce Vojvodina pustiti Zvezdu, to se prica svake godine ali..
Crno bela kuhinja i teorija zavere !

Back